about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا روز چهارشنبه سرویس جدیدی را برای جلوگیری از حملات سایبری که تلفن‌های همراه افراد پرخطر را هدف قرار می‌دهد، راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، راه اندازی سرویس حفاظت از اینترنت شخصی (PIP) در بحبوحه روند رو به رشد حملاتی که دستگاه های شخصی را هدف قرار می دهند، انجام می شود.

این سرویس قرار است به طیف وسیعی از اهداف بالقوه "پرخطر"، از جمله نامزدهای پارلمانی که در انتخابات عمومی اواخر امسال برگزار می‌شود، ارائه شود.

مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا (NCSC) بیان کرد:

افراد پرخطر شامل کسانی هستند که در زندگی سیاسی (شامل نمایندگان منتخب، نامزدها، فعالان و کارکنان)، دانشگاه، روزنامه نگاری و بخش حقوقی کار می کنند.

به طور مشابه با سرویس نام دامنه حفاظتی مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا (PDNS)، یک حل‌کننده دی ان اس (DNS) بازگشتی که توسط آژانس اداره می‌شود و توسط شرکت کلود فلیر (Cloudflare) ارائه می‌شود، کار می‌کند، که در حال حاضر برای جلوگیری از حملات سایبری در شبکه‌های بخش عمومی استفاده می‌شود.

سیستم جدید با پیکربندی دستگاه‌های کاربران ثبت‌نام شده برای استفاده از یک سرور دی ان اس که از اتصال ترافیک خروجی به دامنه‌های مشکوک جلوگیری می‌کند، «لایه امنیتی اضافی در دستگاه‌های شخصی» را فراهم می‌کند.

این سرویس علاوه بر عایق‌سازی تلفن‌های نامزدهای سیاسی از اتصال به سرورهای فرمان و کنترل مورد استفاده اپراتورهای جاسوس‌افزار، به افراد در معرض خطر در صورت تلاش برای بازدید از یک دامنه مخرب شناخته شده، هشدار خواهد داد.

سرویس نام دامنه حفاظتی مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا، فهرستی از دامنه‌های مخرب را برای مسدود کردن بر اساس طیف وسیعی از فیدهای اطلاعاتی جمع‌آوری‌شده توسط این مرکز، که بخشی از سیگنال‌های آژانس اطلاعاتی ستاد ارتباطات دولت (GCHQ) است، ایجاد می‌کند، از جمله از منابع حساسی که فقط در اختیار آژانس‌های امنیتی است.

مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا هشدار داده است که حساب های شخصی نامزدهای سیاسی و مقامات انتخاباتی در کنار حساب های کاری رسمی آنها، مطمئناً اهداف جذابی برای عوامل سایبری است که به دنبال انجام عملیات جاسوسی هستند.

این موضوع به دنبال هشدار اخیر دولت بریتانیا در مورد فعالیت های مخرب هکرهایی است که برای سرویس های اطلاعاتی روسیه یا وابسته به چین کار می کنند و نهادها و افراد انگلیسی را هدف قرار می دهند.

در ماه فوریه، مشخص شد که اعضای کمیته فرعی امنیت و دفاع پارلمان اروپا هدف هک تلفنی مشکوک بوده اند.

طبق گزارش‌ها، در ماه آوریل، اپل به کاربران ۹۲ کشور جهان در مورد حملات نرم‌افزارهای جاسوسی که دستگاه‌های تلفن همراه آن‌ها را هدف قرار می‌داد، اطلاع رسانی کرد.

جاناتون الیسون، مدیر تاب‌آوری ملی مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا، اظهار کرد:

افرادی که نقش‌های مهمی در دموکراسی ما ایفا می‌کنند، هدف جذابی برای عوامل مخرب سایبری هستند که به دنبال ایجاد اختلال یا تضعیف جامعه آزاد ما هستند.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.