about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رسانه اجتماعی تیک‌تاک، میلیاردها دلار به یک مرکز جدید داده در تایلند اختصاص داده است.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، سرمایه‌گذاری بزرگ تیک‌تاک قرار است اقتصاد دیجیتال تایلند را تقویت کند. این رسانه اجتماعی میلیاردها دلار به یک مرکز جدید داده اختصاص و تایلند را به‌عنوان یک مرکز روبه‌رشد برای زیرساخت‌های فناوری در جنوب شرقی آسیا قرار داده است.

 رسانه اجتماعی تیک‌تاک از سرمایه‌گذاری ۳.۸ میلیارددلاری در یک مرکز داده در تایلند خبر داد که نشان‌دهنده گسترش قابل‌توجه زیرساخت‌های دیجیتال این کشور در منطقه جنوب شرقی آسیا است.

 انتظار می‌رود این پروژه که از طریق واحد مستقر در سنگاپور این شرکت مدیریت می‌شود، از کسب‌وکارهای وابسته حمایت کرده و در سال ۲۰۲۶ فعالیت خود را آغاز کند.

 این اقدام در بحبوحه موج سرمایه‌گذاری در تایلند صورت می‌گیرد. شرکت‌هایی مانند گوگل، آمازون وب‌سرویس و مایکروسافت میلیاردها دلار برای تأسیس مراکز داده در این کشور اختصاص خواهند داد.

 دولت تایلند امیدوار است که این تحولات اقتصاد دیجیتال این کشور را تقویت کرده و این کشور را به قطب فناوری منطقه نزدیک‌تر کند.

 تصمیم تیک‌تاک برای سرمایه‌گذاری به دنبال افزایش نظارت بر حریم خصوصی و امنیت داده‌ها در سراسر جهان اتخاذ شده است. با تشدید مقررات دولت‌ها بر شرکت‌های فناوری، تأسیس مراکز داده منطقه‌ای به حرکتی راهبُردی برای شرکت‌هایی تبدیل شده است که به دنبال حفظ سازگاری و گسترش حضور خود در بازارهای کلیدی هستند.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.