about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

آمریکا یارانه ۴۰۶ میلیون‌دلاری جهت تولید ویفرهای سیلیکونی به شرکت گلوبال ویفرز تایوان اختصاص داد.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد که ۴۰۶ میلیون دلار کمک مالی دولتی به شرکت گلوبال ویفرز تایوان اختصاص داده است تا تولید ویفرهای سیلیکونی را در ایالات متحده به طور قابل‌توجهی افزایش دهد.

 به گفته وزارت بازرگانی، بودجه پروژه‌های تگزاس و میسوری، اولین تولید حجم بالای ویفرهای ۳۰۰ میلی‌متری آمریکا برای نیمه‌رساناهای پیشرفته و گسترش تولید ویفرهای سیلیکون روی عایق را ایجاد خواهد کرد.

 ویفرها جز مهمی از نیمه‌رساناهای پیشرفته و بخشی از تلاش‌های دولت بایدن برای تقویت زنجیره تأمین تراشه‌های داخلی هستند.

 این یارانه بخشی از ۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در شرکت گلوبال ویفرز تایوان در هر دو ایالت تگزاس و میسوری برای ساخت تأسیسات تولید ویفر جدید و ایجاد ۱۷۰۰ ساختمان و ۸۸۰ شغل تولیدی است.

 دوریس هسو، مدیرعامل گلوبال ویفرز تایوان، در اجلاسی در تایوان به خبرنگاران گفت: 

این شرکت بومی‌سازی را به‌عنوان مزایای خود در زمانی می‌داند که زنجیره تأمین جهانی تراشه با تعرفه مواجه است. در کشورهای با تقاضای بالا برای ویفرهای سیلیکونی، عرضه محلی اولویت‌بندی و توسط مشتریان محلی پشتیبانی خواهد شد.

 او در پاسخ به این سؤال که آیا این شرکت ابهامات احتمالی مربوط به کمک‌های مالی آمریکا در زمان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا که قرار است ماه آینده به قدرت برسد را پیش‌بینی کرده یا خیر، گفت: 

 منتظر خواهم ماند تا ببینم آیا او تصمیم جدیدی گرفته است یا خیر. در حال حاضر قراردادی وجود دارد که از نظر قانونی رسمیت دارد. ازآنجاکه قانون تراشه در ابتدا در دوره اول ترامپ پیشنهاد شد، احتمال بیشتری وجود دارد که این قانون همچنان اجرا شود. اما این شرکت نمی‌تواند همه چیز را از آمریکا برای سایت های تولیدی خود در این کشور تأمین کند و باید برخی مواد اولیه و مواد مصرفی را وارد کند. این موضوع و تعرفه‌های پیشنهادی ترامپ باعث ایجاد عدم اطمینان می‌شود. در حال حاضر برخی از مشتریان درخواست ارسال تراشه را دارند، اما به دلیل نامشخص بودن تعرفه‌ها نمی‌توانیم این ارسال‌ها را انجام دهیم.

 شرکت گلوبال ویفرز تایوان ۱۸ کارخانه را در ۹ کشور اداره می‌کند.

 شرکت گلوبال ویفرز در سال ۲۰۲۲ اعلام کرد که یک کارخانه ۵ میلیارددلاری در تگزاس خواهد ساخت تا ویفرهای سیلیکونی ۳۰۰ میلی‌متری مورداستفاده در نیمه‌رساناها را بسازد.

 در حال حاضر، پنج شرکت بزرگ از جمله شرکت گلوبال ویفرز بیش از ۸۰ درصد بازار جهانی تولید ویفر سیلیکونی ۳۰۰ میلی‌متری را در اختیار دارند و حدود ۹۰ درصد ویفرهای سیلیکونی در شرق آسیا تولید می‌شوند.

 شرکت گلوبال ویفرز قصد دارد تأسیساتی را در شرمن تگزاس برای تولید ویفرهای مورداستفاده برای تولید تراشه‌های پیشرو، گره بالغ و حافظه و تأسیسات جدیدی را در سنت پیترز میسوری برای ویفرهای مورداستفاده برای تراشه‌های دفاعی و هوافضا تولید و گسترش دهد.

 وزارت بازرگانی آمریکا در تلاش است تا پیش از روی کار آمدن ترامپ در تاریخ ۲۰ ژانویه، جایزه ۵۲.۷ میلیارددلاری تراشه و برنامه یارانه تحقیقاتی و تولید نیمه‌رسانا را نهایی کند.

 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.