about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی «Oasis» با افزایش 35 میلیون دلاری سری اول سرمایه‌گذاری خود، ارزش‌گذاری را 2 برابر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استارت آپ امنیت سایبری اسرائیلی «Oasis» دومین دور جمع‌آوری کمک‌های مالی خود را در کمتر از یک سال به پایان رساند. این شرکت که در سال 2022 تأسیس شد، 35 میلیون دلار در سری اول سرمایه‌گذاری جمع‌آوری کرد که ارزش آن را در مقایسه با دور قبلی که در ماه اوت گذشته تکمیل شد، 2 برابر کرد. این شرکت توضیح داد که دلیل تمدید تمایل به انجام یک دور سرمایه‌گذاری سریع، با مشارکت همه سرمایه‌گذاران موجود برای تزریق سرمایه اضافی به Oasis است. برآوردها نشان می‌دهد که با توجه به تقاضاهای اخیر مشتریان بزرگ، ممکن است در سال آینده از نرخ درآمد 10 میلیون دلار فراتر رود. Oasis با تمرکز بر راه‌حل‌های مدیریت هویت غیرانسانی (NHIM) در جایگاه جدیدی در مدیریت هویت در سازمان‌ها فعالیت می‌کند.

در ماه اوت سال گذشته، این شرکت 35 میلیون دلار جمع‌آوری کرد که همراه با 5 میلیون دلار جمع‌آوری شده در مرحله قبل و آخرین تمدید، کل مبلغ جمع‌آوری شده به 75 میلیون دلار رسید. این دور توسط سرمایه‌گذاران فعلی اکسل (Accel)، «Cyberstarts» و «Sequoia Capital»، همراه با سرمایه‌گذاران خصوصی مانند گای پوجارنی (Guy Podjarni)، مؤسس سینک (Snyk) و میشل فای (Michael Fay)، مؤسس و مدیر عامل «Island»، که اخیراً یک دور جمع‌آوری سرمایه 175 میلیون دلاری را با ارزش‌گذاری 3 میلیارد دلار به پایان رساند، انجام شد.

تا ژانویه امسال، Oasis مخفیانه کار می‌کرد و به دلیل جنگ رژیم صهیونیستی با حماس، اعلام اولین جمع‌آوری کمک مالی خود را به تأخیر انداخت، زیرا بسیاری از کارکنان به عنوان نیروهای پشتیبان به جنگ اعزام شده بودند. این شرکت توسط دنی بریکمن (Danny Brickman)، مدیر عامل و آمیت زیمرمن (Amit Zimerman)، مدیر ارشد اجرایی، که در طول خدمت سربازی خود در واحد 81 با یکدیگر ملاقات کردند، تأسیس شد. شرکت در حال حاضر 50 کارمند دارد و بریکمن عنوان کرد که هدف اصلی فعلی تسریع در توسعه پلتفرم مدیریت هویت غیرانسانی Oasis و رسیدن به اهداف بلندپروازانه فروش است. وی افزود :

«اینجا فرصتی برای ایجاد یک پلتفرم در زمینه‌ای وجود دارد که هنوز تقریباً هیچ شرکت دیگری ندارد. اکنون شرکت‌های بزرگ شروع به درک این موضوع کرده‌اند و سعی می‌کنند وارد آن شوند.»

رشد تصاعدی هویت‌های غیرانسانی مورد استفاده برای دسترسی به حجم کار، از جمله حساب‌های سیستم، اسرار، کلیدها و نشانه‌ها، بردار حمله جدیدی را ایجاد کرده که مهاجمان مخرب با افزایش کارایی از آن سوء استفاده می‌کنند و منجر به نتایج مضر می‌شود. نقض‌های اخیر مربوط به سازمان‌های برجسته و آگاه مانند مایکروسافت، «Cloudflare»، «Sisense» و مرسدس بنز، بر بزرگی خطر و نیاز به یک استراتژی مؤثر و قوی برای حاکمیت مدیریت هویت غیرانسانی تأکید می‌کند. این موضوع با یافته‌های کلیدی گزارش انتشارات هیئت بررسی امنیت سایبری در مورد رویداد تبادل آنلاین مایکروسافت از تابستان 2023 که اخیراً توسط وزارت امنیت داخلی ایالات متحده منتشر شد، تأیید شد.

بریکمن که برای نزدیک‌تر شدن به مشتریان به ایالات متحده نقل مکان کرده، ادعا کرد :

«ما شاهد یک بحران امنیتی بی‌سابقه‌ای هستیم که در آن هویت‌های غیرانسانی در کانون قرار دارند و پیامدهای تجاری شدیدی برای بسیاری از سازمان‌ها دارد. تیم‌های امنیتی و هویتی در قلمروی ناشناخته تنها می‌مانند، زیرا ابزارهای دیگر توانایی ارائه دید جامع، وضعیت و مدیریت هویت‌های غیرانسانی در سراسر ابر هیبریدی را ندارند. در ماه‌های اخیر، بازار نیاز به رویکرد جدیدی را تأیید کرد که این مشکل حیاتی را حل و در نتیجه حرکت تجاری قوی‌تری برای ما در Oasis ایجاد می‌کند.»

لیور سایمون (Lior Simon )، شریک عمومی Cyberstarts، نیز اظهار داشت :

«دنی و آمیت با چشم‌انداز بزرگ بازنگری در حاکمیت هویت، سفری را آغاز و مشاهده کردند که چگونه تغییر چشمگیر به سمت فضای ابری و پذیرش سریع هوش مصنوعی، هویت‌های غیرانسانی را به عنوان بزرگ‌ترین سطح حمله برای سازمان‌ها معرفی کرده است، به گونه‌ای که خطرات قابل توجهی به دلیل مدیریت ناکافی و اقدامات امنیتی ایجاد می‌کند. در CyberStarts در ماه‌های اخیر، این تیم از پایگاه مشتریان به‌سرعت در حال گسترش، از جمله چندین شرکت فورچون 500، با راه‌حلی ساده که ارزش فوری را ارائه می‌کند، پشتیبانی کرده است.»

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:27- جنگ سایبری

ادعای اوکراین درمورد هک شرکت وام دهنده روسی

هکرهای اوکراینی مدعی نقض شرکت وام روسی مرتبط با همسر سابق ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، شدند.

متهم
1403/12/07 - 07:25- اروپا

متهم شدن روسیه به هدف قرار دادن انتخابات آلمان با اطلاعات نادرست

سرویس‌های امنیتی آلمان هشدار دادند که انتخابات این کشور هدف کمپین اطلاعات نادرست روسیه قرار گرفته است.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.