about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استارت‌آپ اوکراینی «LetsData» مبلغ 1.6 میلیون دلار برای مبارزه با عملیات اطلاعات مخرب به کمک هوش مصنوعی جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ استارت‌آپ امنیت سایبری «LetsData»، که در اوکراین تأسیس شده، از فناوری‌های پیشرفته هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل داده‌های در دسترس بیش از 100 میلیون وب‌سایت و پلت‌فرم رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کند. به‌طور دقیق‌تر، فناوری این استارت‌آپ می‌تواند ابرداده‌های متنی و ویدیویی را از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند تلگرام، یوتیوب، و تیک‌تاک و انواع دیگر وب‌سایت‌ها را پردازش کند تا هدف واقعی پشت کمپین‌های سازمان‌یافته اطلاعات نادرست را آشکار کند. به گفته LetsData، راه‌حل آن 80 درصد بیشتر از راه‌حل‌های جایگزین، تهدیدات را در مراحل اولیه شناسایی و به سازمان‌ها کمک می‌کند تا قبل از اینکه تحت تأثیر مضرات این عملیات قرار گیرند، اقدامات اساسی انجام دهند.

LetsData به عنوان یک شرکت خودراه‌انداز در زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین ظهور کرد، زمانی که در دسترس بودن یک ابزار قابل اعتماد برای مدیریت عملیات‌های اطلاعات مخرب ضروری شد. با انگیزه این فوریت، کیسینیا ایلیوک (Ksenia Iliuk) و آندری کوزی (Andriy Kusyy) خود را موظف به ساختن یک راه‌حل امنیتی کردند که می‌تواند به تیم‌هایی با منابع محدود در مبارزه با تهدیدات اطلاعاتی پیچیده و کمپین‌های هویت مصنوعی بدون نیاز به آموزش گسترده کمک کند.

سرمایه جدید از برنامه‌های LetsData برای گسترش حضورش در بازار در ایالات متحده و اروپا پشتیبانی می‌کند. همچنین حامی این استارت‌آپ است تا همچنان به ایجاد قابلیت‌های تشخیص تهدید خود ادامه ‌دهد. LetsData با استراتژی خودراه‌انداز و فناوری‌های نوآورانه خود، اعتماد سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده است. بوریس موسیِلاک (Borys Musielak)، شریک مؤسس «SMOK Ventures»، در مورد LetsData اظهار داشت:

«من تحت تأثیر قرار گرفتم که چگونه کیسینیا و آندری قبل از افزایش بودجه خارجی LetsData را به سودآوری رساندند. فناوری آنها در حال حاضر فضای InfoOps را مختل کرده و با فهرست رو به رشد مشتریان با ارزش، این سرمایه‌گذاری به آنها کمک می‌کند تا برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده درخصوص راه‌حل‌های نوآورانه مقیاس شوند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.