about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استارت‌آپ امنیت سایبری خودکار اسرائیلی کورو در آخرین دور سرمایه‌گذاری مبلغ 100 میلیون دلار جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استارت‌آپ اسرائیلی کورو (Coro)، که به طور خودکار تهدیدات امنیت سایبری برای کسب و کارهای کوچک تا متوسط را شناسایی و برطرف می‌کند، در آخرین دور سرمایه‌گذاری مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار جمع‌آوری کرد.

کورو اعلام کرد که 95 درصد از کارهایی که معمولاً توسط کارشناسان نرم‌افزار انجام می‌شود را خودکار می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد روی تهدیدات بزرگ‌تر و پیچیده‌تر تمرکز کنند.

این نرم‌افزار در حال حاضر توسط هزاران مشتری در شرکت‌های کوچک و متوسط (SMEs) که 500 تا 4000 کارمند دارند، استفاده می‌شود.

به گفته این شرکت، حفاظت به جای تمرکز بر تهدیدات خاص مانند بدافزار یا فیشینگ، تمام نیازهای یک تجارت از جمله دستگاه‌ها، ایمیل و برنامه‌های ابری را پوشش می‌دهد.

کارشناسان معتقدند که دور چهارم سرمایه‌گذاری کل مبلغ جمع‌آوری شده شرکت در 2 سال گذشته را به 255 میلیون دلار می‌رساند.

این دور توسط «One Peak» مستقر در لندن در کنار سرمایه‌گذاران موجود «Energy Impact Partners» و «Balderton Capital» هدایت شد.

گای مسکوویتز (Guy Moskowitz)، مدیرعامل کورو گفت :

«اکنون که کورو به عنوان یک نیروگاه امنیت سایبری برای بازار شرکت‌های کوچک و متوسط تأسیس شده، گام بعدی در سفر ما ارائه این رویکرد رادیکال به سازمان‌های بیشتر است. بهترین راهی که می‌توانیم این کار را انجام دهیم، از طریق شبکه جهانی شرکای ما در سطح جهانی است که می‌توانند سهولت استفاده و سادگی کورو را در مقیاس بزرگ راه‌اندازی و هرج و مرج فعلی مدیریت امنیت سایبری را متوقف کنند.»

دیوید کیین (David KIein)، یکی از بنیانگذاران و شریک مدیریت در One Peak، نیز اظهار داشت :

«به عنوان یک سرمایه‌گذار در حال پیشرفت، ما به دنبال شرکت‌هایی هستیم که بازارهای بزرگ و کم خدمات را هدف قرار می‌دهند و در موقعیت برتر برای تسلط بر این حوزه هستند. کورو قبلاً به رشد و موفقیت خارق‌العاده‌ای در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط دست یافته است؛ ما متقاعد شده‌ایم که کورو دارای فناوری مناسب، تیم مدیریتی در کلاس جهانی و پتانسیل نامحدودی برای ارتقاء کسب‌وکار به سطح بعدی است. ما از شراکت با کورو برای کمک به آنها در اجرای چشم‌انداز خود و حمایت از تیم در مرحله بعدی رشد انفجاری خود هیجان‌زده هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.