about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

«مارک اندریسن» رقابت هوش مصنوعی آمریکا و چین را شبیه جنگ سرد زمان شوروی می‌داند و آینده فناوری را در کنترل این ۲ کشور می‌بیند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ «مارک اندریسن» (Marc Andreessen)، سرمایه‌گذار مشهور و بنیان‌گذار شرکت سرمایه‌گذاری اندریسن هوروویتز، گفته است رقابت کنونی برای تسلط بر حوزه هوش مصنوعی شبیه جنگ سرد میان آمریکا و شوروی است.

او در مصاحبه‌ای با «جک آلتمن» در پادکست «Uncapped» گفت تقریباً تمام پلتفرم‌های هوش مصنوعی در چین یا در آمریکا توسعه می‌یابند. اندریسن توضیح داد در آینده، مدل‌های هوش مصنوعی براساس فرهنگ‌ها و دیدگاه‌های مختلفی ساخته می‌شوند که با معیارهای اجتماعی هر منطقه همخوانی دارد.

رقابت هوش مصنوعی آمریکا و چین؛ نبرد فناوری و تسلط جهانی

او گفت: «این رقابت عملاً به ۲ کشور محدود شده و شباهت زیادی به جنگ سرد آمریکا و شوروی در قرن گذشته دارد. چین قصد دارد دیدگاه‌های خود درباره نحوه سازمان‌دهی جامعه را به جهان تحمیل کند.»

این سرمایه‌گذار همچنین گفت هوش مصنوعی در آینده نقش لایه کنترلی را خواهد داشت و به‌عنوان واسطه‌ای عمل می‌کند که مردم از طریق آن به خدمات و زیرساخت‌های مهمی مثل بهداشت، آموزش، حمل‌ونقل و سیستم‌های حقوقی دسترسی پیدا می‌کنند.

در همین راستا، چین با تقویت شرکت‌های فناوری خود تلاش می‌کند جایگاهش را در رقابت جهانی هوش مصنوعی تثبیت کند؛ برای مثال، اپلیکیشن هوش مصنوعی چینی DeepSeek با فناوری ارزان‌تر و عملکرد سریع‌تر توانسته سهم قابل‌توجهی از بازار جهانی را به دست آورد. این موفقیت باعث ریزش قابل‌توجه سهام شرکت‌های فناوری آمریکایی شده و نشان‌دهنده رقابت جدی و تأثیر هوش مصنوعی چین بر بازار جهانی است؛ رقابتی که مارک اندریسن آن را شبیه جنگ سرد توصیف کرده است.

اندریسن افزود: «اگر قرار بود بین هوش مصنوعی با ارزش‌های آمریکا و ارزش‌های حزب کمونیست چین یکی را انتخاب کنید، کاملاً روشن است که بخواهید به‌سمت کدام گزینه بروید.»

هوش مصنوعی همچنان حوزه‌ای با پیامدهای ژئوپلیتیکی است و رهبران جهان، ازجمله رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، وعده داده‌اند کشورشان را به رهبر جهانی این عرصه تبدیل کنند.

بااین‌حال، نگرانی‌ها درباره خطرات احتمالی هوش مصنوعی، ازجمله جایگزینی نیروی کار، فعال شدن خودکار سیستم‌های نظامی، حملات سایبری و حتی تأثیر بر روندهای دموکراتیک، همچنان پابرجاست. درحالی‌که طبق تحقیق جدیدی از اپل، مدل‌های فعلی هوش مصنوعی همچنان فاصله زیادی با دستیابی به هوش جامع مصنوعی (AGI) دارند.

منبع:

تازه ترین ها
جایگاه
1405/05/22 - 10:30- هوش مصنوعي

جایگاه عربستان در زمینه داده‌ها و هوش مصنوعی

عربستان سعودی در حال تقویت جایگاه خود به عنوان قطب جهانی داده‌ها و هوش مصنوعی است.

تقویت
1405/05/22 - 10:07- تروریسم سایبری

تقویت مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه امنیت سایبری

هند و رژیم صهیونیستی همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت و بر نوآوری و تاب‌آوری تمرکز کردند.

شکایت
1405/05/21 - 21:00- اروپا

شکایت کیفری علیه عینک‌های هوش مصنوعی مِتا

یک گروه مدافع حقوق بشر در آلمان، شکایتی کیفری علیه عینک‌های هوش مصنوعی مِتا ارائه کرد.