about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

با اضافه شدن قابلیت‌های هوش مصنوعی به موتور جست‌وجوی گوگل، بسیاری از ناشران خبرگزاری‌ها از افت شدید بازدید و کاهش کلیک‌های ورودی خبر داده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، گزارش گاردین نشان می‌دهد معرفی قابلیت AI Overviews و بخش تازه AI Mode در گوگل، به شکلی بی‌سابقه بر جریان ترافیک خبری اثر گذاشته است. این ابزارها پاسخ خلاصه‌شده و آماده به کاربر ارائه می‌دهند و در بسیاری موارد دیگر نیازی به مراجعه به سایت‌های خبری باقی نمی‌گذارند. به همین دلیل، برخی ناشران مانند دیلی‌میل اعلام کرده‌اند که تا ۸۹ درصد از ترافیک ورودی‌شان کاهش یافته است.

مدیران رسانه‌ای این تغییر را «بزرگ‌ترین تحول جست‌وجو در چند دهه اخیر» توصیف کرده‌اند و نسبت به خطر شکل‌گیری وضعیتی هشدار می‌دهند که آن را «گوگل صفر» می‌نامند؛ آینده‌ای که در آن لینک‌دادن به سایت‌های خبری تقریباً از بین می‌رود.

ناشران بزرگ از جمله گاردین، فایننشال تایمز و انجمن ناشران بریتانیا از نهادهای نظارتی خواسته‌اند گوگل را وادار به شفاف‌سازی کند و آمار واقعی ترافیک حاصل از ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در اختیار رسانه‌ها بگذارد. هم‌زمان، آن‌ها نگران «خطاها و توهمات» هوش مصنوعی نیز هستند؛ پدیده‌ای که می‌تواند به انتشار اطلاعات غلط و سوگیرانه منجر شود.

در کنار اعتراض‌ها، برخی رسانه‌ها راه دیگری را هم در پیش گرفته‌اند و با ساخت ربات‌های پرسش‌وپاسخ اختصاصی، مثل Ask FT یا Climate Answers، تلاش می‌کنند کنترل بیشتری روی محتوای خود داشته باشند. اما تحلیلگران می‌گویند این روند نشان می‌دهد مدل سنتی اتکا به ترافیک جست‌وجو به پایان خود نزدیک شده و رسانه‌ها برای بقا باید بر کیفیت محتوای اختصاصی، اشتراک‌ها و ارتباط مستقیم با مخاطب سرمایه‌گذاری کنند.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.