about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت فناوری چینی «دیپ‌سیک» می‌گوید قصد دارد به‌زودی دستیار هوش مصنوعی جدید و پیشرفته‌تر خود را به بازار تکنولوژی عرضه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، دیپ‌سیک به سرعت به یکی از بازیگران اصلی صنعت هوش مصنوعی تبدیل شده است. مدل استدلالی کم‌هزینه این شرکت «R1» باعث سقوط یک تریلیون دلاری در بازارهای سهام شد، چراکه با وجود استفاده از تراشه‌های ضعیف‌تر، عملکرد بهتری نسبت به رقبای غربی داشت.

موفقیت دیپ‌سیک نظم موجود در صنعت هوش مصنوعی را به چالش کشیده و توجه رقبا و دولت آمریکا را به خود جلب کرده است، زیرا ایالات متحده رهبری در حوزه هوش مصنوعی را یک اولویت ملی می‌داند.

برخلاف غول‌های فناوری سنتی چین، دیپ‌سیک ساختار مدیریتی افقی دارد، حقوق‌های بالایی پرداخت می‌کند، و از فرهنگ کاری طاقت‌فرسای «996» (کار از ساعت 9 صبح تا 9 شب، 6 روز در هفته) دوری می‌کند.

موفقیت دیپ‌سیک ناشی از سرمایه‌گذاری سنگین در تحقیق و توان پردازشی هوش مصنوعی است. در سال‌های 2020 و 2021، این شرکت 1.2 میلیارد یوان برای دو خوشه ابررایانشی هزینه کرد. این سرمایه‌گذاری پیش از اعمال ممنوعیت صادرات تراشه‌ها توسط آمریکا نقشی کلیدی در قدرت دیپ‌سیک ایفا کرد.

اکنون این شرکت یکی از بزرگ‌ترین زیرساخت‌های پردازشی چین را در اختیار دارد و از این طریق استعدادهای برتر را جذب می‌کند. 

دیپ‌سیک اخیرا اعلام کرد در حال تسریع عرضه مدل جانشین دستیار هوش مصنوعی خود به نام «R2» است، که هدف آن بهبود قابلیت‌های کدنویسی و گسترش توانایی‌های زبانی فراتر از انگلیسی است.

مدل‌های دیپ‌سیک از تکنیک‌های مقرون‌به‌صرفه استفاده می‌کنند که منابع محاسباتی را بهینه کرده و در عین حال عملکرد بالایی دارند. این استراتژی باعث شده راهکارهای هوش مصنوعی دیپ‌سیک 20 تا 40 برابر ارزان‌تر از مدل‌های «اوپن‌اِی‌آی» باشند و رقبای غربی را وادار به کاهش قیمت و تغییر استراتژی کنند.

دولت چین دیپ‌سیک را به عنوان یک دارایی ملی پذیرفته است و سازمان‌های دولتی و شرکت‌های بزرگ این کشور به سرعت مدل‌های هوش مصنوعی آن را در سیستم‌های خود ادغام کرده‌اند.

با این حال، تنظیم‌کنندگان مقررات در غرب، با ممنوعیت استفاده از محصولات دیپ‌سیک به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی، و بررسی اعمال محدودیت‌های بیشتر بر صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی، واکنش نشان داده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1403/12/09 - 12:43- آمریکا

نگرانی جدی آمریکا از درخواست بریتانیا برای دسترسی بک‌دور

تولسی گبرد، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، به قانون‌گذاران این کشور اعلام کرده است که او دستور بررسی حقوقی درباره دستور محرمانه دولت بریتانیا به اپل را صادر کرده است.

آژانس
1403/12/09 - 12:37- آمریکا

آژانس امنیت ملی آمریکا در حال بررسی سوءاستفاده احتمالی از یک پلتفرم چت

آژانس امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که در حال بررسی ادعاهای مربوط به سوءاستفاده از یک برنامه چت است که تحت مدیریت این سازمان قرار دارد.

شکایت
1403/12/09 - 12:33- سایرفناوری ها

شکایت از شرکت متا به دلیل استخدام کارمندان خارجی

شرکت متا به دلیل استخدام کارمندان خارجی با شکایت قضایی روبرو می‌شود.