about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت ارتباطات زیرساخت دسترسی به نشان با فیلترشکن را مسدود کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، نشان در بیانیه‌ای اعلام کرد شرکت زیرساخت دسترسی به نشان با فیلترشکن را مسدود کرده است.

در این بیانیه آمده است: شرکت زیرساخت مسئول ترافیک اینترنت کشور امروز ساعت ۱۱ و بدون اطلاع قبلی دسترسی کاربرانی که از فیلترشکن استفاده می‌کنند را به سرویس‌های نشان مسدود کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: اگر شما هم مثل اغلب کاربران برای دسترسی آزاد به اینترنت از فیلترشکن استفاده می‌کنید با تصمیم شرکت ارتباطات زیر ساخت در حال حاضر اتصال شما به نشان با اختلال یا مسدودی همراه شده است.

این اقدام باعث شده تا تعداد زیادی از کاربران نشان نتوانند از خدمات نقشه و مسیریابی استفاده کنند در ساعات اخیر تلاش ما برای ارتباط و حل مسئله با شرکت زیر ساخت که زیر مجموعه وزارت ارتباطات است بی نتیجه بوده است.

در ادامه آمده است: نشان هرگز محدودیتی برای کاربرانی که از فیلترشکن استفاده میکنند اعمال نخواهد کرد.اکنون نیز در تلاش هستیم تا مشکل را در سریعترین زمان ممکن حل کنیم .

جواد عامل مدیر عامل نشان هم در توییتی نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و گفته است این نخستین بار نیست که بات‌های به اصطلاح هوشمند شرکت‌های مجری فیلترینگ، در دسترسی شهروندان به سرویس‌های کاربردی اختلال ایجاد می‌کنند. متاسفانه هیچ مکانیزمی نیز برای پاسخ‌گویی و یا جبران آسیب‌ها به کسب‌وکارها و کاربران پیش‌بینی نشده است.در پاسخ به پیگیری‌ها، در یک تیکت و به صورت کلی اعلام شد که «مسدودی به صورت اتومات اعمال و دلیل آن راه اندازی سرویس های غیر مجاز نظیر VPN، پراکسی یا تونل بر روی سرورها است و با حذف آن‌ها، سرویس یه صورت اتومات بازخواهد گشت».ادعایی که به هیچ وجه صحت ندارد.

 

Paragraphs
دسترسی
دسترسی

موضوع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.