شکایت قربانی کلاهبرداری "قصابی خوک" از بانکها
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، به گفته وکلای این فرد، کن لیم در ژوئن ۲۰۲۳ توسط مردی در لینکدین برای فرصتهای سرمایهگذاری در ارز دیجیتال مورد خطاب قرار گرفت.
طی شش ماه بعد، لیم از طریق ولز فارگو چهار انتقال مالی به ارزش ۹۸۶ هزار دلار به حسابهایی به نام سه نهاد ثبتشده در هنگکنگ انجام داد.
وقتی یکی از حسابهای ارز دیجیتال لیم به دلیل پولشویی مسدود شد، متوجه شد که سرمایهگذاریهایش جعلی بودهاند.
همچنین از او خواسته شد تا یک مالیات جعلی به سازمان خدمات مالیاتی ایالات متحده بپردازد تا بتواند پولش را برداشت کند؛ تاکتیکی معمول که کلاهبرداران پیش از آنکه با پول فرار کنند، برای کسب سود نهایی از قربانی، از آن استفاده میکنند.
در شکایتی که لیم در تاریخ ۳۱ دسامبر در منطقه مرکزی کالیفرنیا ثبت کرد، وی بانک چونگ هینگ و بانک فوبون مستقر در هنگکنگ و همچنین بانک دی بی اس (DBS) مستقر در سنگاپور که شعبهای در لسآنجلس دارد را متهم کرده است که در اجرای بررسیهای «مشتری خود را بشناس (Know Your Customer)» برای مقابله با پولشویی، مطابق با قانون محرمانگی بانکی، کوتاهی کردهاند.
بر اساس این دادخواست، این سه بانک کمکی به او نکردند.
کلاهبرداری قصاب خوک (Pig Butchering Scam) یک نوع پیچیده از کلاهبرداری است که معمولاً شامل فریبدادن قربانیان برای انجام سرمایهگذاریهای جعلی میشود.
این اصطلاح برگرفته از شیوهای است که کلاهبرداران برای جلب اعتماد و سوءاستفاده از قربانیان استفاده میکنند، شبیه به پروسه پروار کردن خوکها برای کشتار.