about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

هدف از ایجاد شهر سایبری در منطقه پیام، تمرکز بر توسعه فناوری‌های نوین در منطقه عنوان شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به‌منظور توسعه فناوری‌های نوین و تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت، تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت «خدمات هوایی پست و مخابرات پیام» و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات امضا شد. «راه‌اندازی شهر سایبری» در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام از مهم‌ترین محورهای این تفاهم‌نامه است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «لیلا محمدی»، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، و «محسن حسنلو»، مشاور وزیر، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت خدمات هوایی پست و مخابرات (پیام)، این تفاهم‌نامه را امضا کرده‌اند.
حسنلو، در آیین امضای این تفاهم‌نامه، با اشاره به نگاه فناورمحور دولت چهاردهم، گفت: «یکی از اولویت‌های اصلی ما در این دوره تمرکز بر توسعه فناوری‌های نوین در منطقه است. با تأکید وزیر ارتباطات، این موضوع در دستورکار پیام قرار گرفته و به‌صورت جدی پیگیری می‌شود.»
به گفته او، «قرارگرفتن استان البرز در بستر زیست‌بوم توسعه کشور فرصتی تاریخی برای ترسیم نقشه‌راهی علمی، عملیاتی و پایدار است.»

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام افزود: «برخلاف ادوار گذشته، رویکرد ما بر مبنای تدوین سندی علمی و هدفمند برای رشد متوازن و هوشمند منطقه استوار است.»
در ادامه این روند توسعه‌محور، تفاهم‌نامه‌ای مشترک میان منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات امضا شد.
این تفاهم‌نامه با هدف حل چالش‌ها و نیازمندی‌های «منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام» و بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی، فنی و آزمایشگاهی «پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات» منعقد شده است.
براساس مفاد این تفاهم‌نامه، ۲ طرف در زمینه‌هایی همچون راه‌اندازی شهر سایبری، بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی پژوهشگاه برای پاسخ به نیازهای فنی و تجاری منطقه، تدوین چارچوب ارزیابی طرح‌های فناورانه و استقرار شرکت‌های معرفی‌شده در پیام، همکاری خواهند کرد.
در ادامه نیز محمدی، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با حضور در منطقه ویژه اقتصادی پیام، از شرکت‌های فعال در حوزه فناوری‌های نوین بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و طرح‌های درحال اجرا قرار گرفت.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
احتمال
1405/07/04 - 09:34- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات در پی حمله سایبری به نیروی پلیس ولز

حمله سایبری به نیروی پلیس ولز، ممکن است داده‌های کارکنان را تحت تأثیر قرار داده باشد.

باخت
1405/07/03 - 22:46- آمریکا

باخت شرکت آنتروپیک در مقابل ترامپ

دادگاه تجدیدنظر آمریکا اقدام پنتاگون در قراردادن نام شرکت آنتروپیک در فهرست سیاه را تأیید کرد.

کلاهبرداری
1405/07/03 - 21:44- اروپا

کلاهبرداری از بزرگ‌ترین بانک ایتالیا با استفاده از هوش مصنوعی

کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی، میلیون‌ها دلار به بزرگ‌ترین بانک ایتالیا ضرر زدند.