about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

Science Journal برنامه همراه اندرویدی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این برنامه از حسگرهای گوشی برای ضبط داده‌ها و آموزش روش کار دانشمندان به افراد عادی استفاده می‌کند.

استفاده از حسگرها، میکروفون و شتاب سنج گوشی به برنامه Science Journal امکان می‌دهد علاوه بر ثبت یافته‌های محیطی، مدل‌های پیشگویانه ای را هم برای آزمایش‌های آینده ارائه کند.

گوگل طراح این برنامه با همکاری شرکت Exploratorium در حال طراحی کیت‌هایی است که کارکردهای برنامه یادشده را تکمیل کنند. این کیت‌ها مجهز به حسگرهای ارزان‌قیمت و میکروکنترلرهایی هستند که برخی از آن‌ها توسط افراد عادی و با مواد ساده و دم‌دستی هم قابل ساخته‌شدن هستند.

کاربران علاقه‌مند با استفاده از ابزار یادشده می‌توانند برخی آزمایش‌های محیطی و تجربی را شخصاً انجام دهند و نتایج آن‌ها را نیز ثبت کنند. برای بارگذاری و استفاده از این برنامه می‌توانید به فروشگاه آنلاین گوگل پلی مراجعه کنید.

تازه ترین ها
تقویت
1403/12/07 - 07:36- هوش مصنوعي

تقویت همکاری‌های فناوری و هوش مصنوعی در عربستان

وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان مذاکراتی در سطح بالا برای تقویت همکاری‌های هوش مصنوعی، فناوری و فضایی انجام داد.

گسترش
1403/12/07 - 07:34- آسیا

گسترش روابط هند و مالزی در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی

به گفته کارشناسان، هند و مالزی روابط دفاعی خود را گسترش دادند و بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز کردند.

حمله
1403/12/07 - 07:32- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی به سازمان‌های بهداشتی اروپا

هکرهای مرتبط با چین، سازمان‌های بهداشت و درمان اروپا را در کمپین مشکوک به جاسوسی هدف قرار دادند.