about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

تی‌پی‌لینک با «Optiemus Electronics» برای ساخت دستگاه‌های شبکه و اینترنت اشیا در هند مشارکت کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ «Optiemus Electronics» با برند جهانی تی‌پی‌لینک (TP-Link) مستقر در ایالات متحده برای تولید دستگاه‌های شبکه و محصولات خانه‌های هوشمند در هند همکاری خواهد کرد. این مشارکت به توسعه و تولید محصولات الکترونیکی بومی برای بازارهای داخلی و صادراتی کمک خواهد کرد.

طبق این مشارکت، Optiemus مجموعه‌ای از تجهیزات کلیدی مخابراتی و متصل مانند دوربین‌های امنیتی و نظارتی، روترهای وای‌فای خانگی، روترهای سازمانی، مودم‌ها/دروازه‌ها، دوربین‌ها (امنیت و نظارت)، شبکه‌های اداری مانند سوئیچ‌های سوهو (SOHO) برای کسب و کارهای کوچک، شبکه‌های فیبر مانندGPON  (ONT) و سایر دستگاه‌های توسعه شبکه را تولید خواهد کرد.

این محصولات در مرکز تولید Optiemus با ظرفیت تولید 6 میلیون دستگاه در سال تولید خواهد شد. تولید از ماه فوریه سال جاری آغاز و محصولات نهایی تا مارس امسال به بازار داخلی عرضه می‌شود.

ای گوروراج (A. Gururaj)، مدیر عامل Optiemus Electronics، درخصوص این همکاری گفت:

«Optiemus وارد یک دسته جدید در تولید لوازم الکترونیکی شده و با تنوع بیشتر پیش می‌رود. همکاری با تی‌پی‌لینک پتانسیل ما را برای انجام صادرات و ارائه محصولات به بازارهای بین‌المللی افزایش می‌دهد.»

سانجای سیگال (Sanjay Sehgal)، مدیرعامل تی‌پی‌لینک در مورد این همکاری اظهار داشت:

«رشد سریع مصرف داده و پذیرش پهنای باند هند، فرصتی قانع کننده برای ارائه این بازار پویا با محصولات تولید شده داخلی است.»
 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.