رونمایی از کوادکوپتر جدید در صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ در کنفرانس «UVID Dronetech» که در تلآویو برگزار شد، الی نیمان (Eli Neeman)، رئیس سیستمهای چند دامنه در صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی (IAI)، پیشرفتها در پهپادهای تاکتیکی، به ویژه تمرکز بر «APUS 25»، آخرین پلتفرم چند روتوری صنایع هوافضای اسرائیل، را برجسته کرد. او در مورد نقاط قوت و ضعف مولتی روتورهای فعلی، کاربردهای نظامی و غیرنظامی بالقوه آنها و برنامههای سازمان اسرائیلی برای پهپادهای آینده سخن گفت.
نیمان اظهار داشت :
«مزایای پهپادهای مولتی روتور، قدرت مانور بالا، سهولت کار، اندازه جمع و جور و قابلیت شناور شدن هستند. این ویژگیها آنها را بهویژه برای نیروهای زمینی ارزشمند و پشتیبانی فوری بدون نیاز به کمک نیروی هوایی را فراهم میکند، همانطور که در حمله اخیر پهپاد به یحیی سینوار نشان داده شد. با این حال، محدودیتهایی هم در استقامت و برد دارند، زیرا مولتی روتورها معمولاً به دلیل عمر باتری کوتاه و محدودیتهای برد نمیتوانند مأموریتهای طولانی یا عملیات شناسایی گسترده را تحمل کنند.»
برای مقابله با این چالشها، صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی کوادکوپتر APUS 25 را توسعه داده است، یک کوادکوپتر با استقامت بالا که برای عملیاتهای تاکتیکی و با محدودیتهای سنتی طراحی شده است. APUS 25 با استفاده از یک موتور احتراق داخلی کارآمد (ICE) و مجهز به سیستم روتور گام متغیر، میتواند تا 8 ساعت، در حالیکه محمولههایی تا وزن 10 کیلوگرم را حمل میکند، پرواز کند.
صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی برنامههایی برای گسترش این قابلیتها با APUS 60 آینده دارد که دارای استقامت و ظرفیت بار بیشتری خواهد بود. نیمان تأکید کرد که این پیشرفتها APUS 25 و مدلهای آینده را به یک راهحل تاکتیکی بهینه تبدیل میکند که میتواند به عنوان جایگزینی برای پهپادهای ویتول (VTOL) بال ثابت در مأموریتهایی که به زمان عملیاتی پایدار و استقرار انعطافپذیر نیاز دارند، عمل کند.
خانواده APUS برای طیف وسیعی از کاربردهای نظامی از جمله اطلاعات، نظارت، شناسایی (ISR)، نظارت گسترده و پشتیبانی لجستیکی طراحی شده است. قابلیتهای APUS 25، مانند استقامت طولانی، شناور کردن و عملکرد در ارتفاع بالا، آن را قادر میسازد تا مأموریتهای پیچیده را با آگاهی موقعیتی پیشرفته انجام دهد.
فراتر از استفاده نظامی، صنایع هوافضای اسرائیل اکنون در حال بررسی برنامههای غیرنظامی برای فناوری پهپاد خود است. این شرکت بخشی از پروژه «XPrize Wildfire» است که هدف آن استفاده از قابلیتهای پهپاد درجه یک نظامی برای مقابله با چالش جهانی فوری شلیکهای ویرانگر است. نیمان دیدگاه صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی را در مورد استفاده مجدد از فناوریهای دفاعی برای حمایت از نیازهای غیرنظامی بیان کرد و نشان داد که چگونه نوآوریهای آنها در استقامت و تطبیقپذیری پهپاد میتواند به نظارت و مدیریت شلیک کمک کند.