رونمایی از اولین بیمارستان هوش مصنوعی در چین
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشگاهی در چین یک بیمارستان هوش مصنوعی (AI) به نام بیمارستان عامل (Agent Hospital) را راهاندازی کرده که در آن پزشکان مجازی میتوانند روزانه 3000 بیمار را درمان کنند.
دانشگاه تسینگهوا (Tsinghua University)، بهاصطلاح هاروارد چین، تلاش میکند با تغییر روشی که پزشکان برای تشخیص و درمان بیماران انجام میدهند، انقلابی در مراقبتهای بهداشتی ایجاد کند.
بیمارستان کاملاً مجازی است، همه پزشکان و پرستاران توسط مدلهای زبان بزرگ (LLM) هدایت میشوند که به طور مستقل با یکدیگر تعامل دارند. 14 پزشک مختلف و 4 پرستار وجود دارند، یک کادر پزشکی مجازی که با هم برای مشاوره، معاینه، تشخیص و درمان بیماران مجازی همکاری میکنند.
طبق گزارش گلوبال تایمز (Global Times)، پزشکان هوش مصنوعی میتوانند تنها در چند روز 10 هزار مورد را درمان کنند، به گفته محققان، یک پزشک انسانی چند سال طول میکشد تا این تعداد بیمار را ببیند.
«MedAgent-Zero»، پزشک برجسته بیمارستان، درمانهای موفق را ذخیره میکند و از تشخیصهای اشتباه درس میگیرد.
پزشکان هوش مصنوعی بیماران انسانی را نمیبینند. با این حال، اعتقاد بر این است که این پروژه تأثیری انقلابی بر صنعت سلامت دارد.
کارشناسان براین باورند که بیمارستان هوش مصنوعی مزایای عملی را برای صنعت مراقبتهای بهداشتی واقعی به همراه خواهد داشت.
دانشمندان در این پروژه اظهار داشتند که این کار آموزش پزشکی را افزایش میدهد. دانشجویان میتوانند بیماران مجازی را بدون ترس از ایجاد آسیب واقعی درمان کنند.
بیمارستان هوش مصنوعی میتواند شبیهسازی کند و بنابراین به پزشکان آینده کمک میکند تا برای سناریوهای مختلف مانند شیوع بیماریهای عفونی جدید آماده شوند.
به گفته گلوبال تایمز، بیمارستان هوش مصنوعی در حال رسیدن به آمادگی کامل برای کاربرد عملی است.