about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آژانس ملی جرم و جنایت متعهد شده است که به جنایات هوش مصنوعی رسیدگی و با آن مبارزه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مؤسسه آلن تورینگ هشدار داد که بریتانیا باید با سرعت بیشتر نسبت به یکپارچگی ابزارهای هوش مصنوعی اقدام نماید و با جرم و جنایت مبارزه کند. 

طبق گزارش‌های این مؤسسه، مجرمان در حال حاضر از هوش مصنوعی برای تقویت کلاهبرداری و جرایم سایبری استفاده می‌کنند.

پس از گزارش اخیری که بر آمادگی ناکافی بریتانیا برای جنایات مبتنی بر هوش مصنوعی تأکید کرد، آژانس ملی جرم و جنایت (NCA) متعهد شده است که توصیه‌های مؤسسه آلن تورینگ را به‌دقت بررسی کند.

مرکز فناوری و امنیت در حال ظهور (CETaS)، از آژانس ملی جرم و جنایت می‌خواهد تا یک کارگروه برای رسیدگی به جرایم هوش مصنوعی در پنج سال آینده ایجاد کند. 

علی‌رغم اینکه جرایم مبتنی بر هوش مصنوعی در مراحل اولیه خود هستند، این گزارش هشدار می‌دهد که مجرمان به‌سرعت در حال استفاده از هوش مصنوعی هستند و از توانایی مجریان قانون پیشی گرفته‌اند.

مرکز فناوری و امنیت در حال ظهور ادعا می‌کند که نیروهای پلیس بریتانیا در پذیرش هوش مصنوعی کند عمل کرده‌اند که می‌تواند آنها را در برابر جرایم پیچیده‌تر، مانند سوءاستفاده جنسی از کودکان، جرایم سایبری و کلاهبرداری آسیب‌پذیر کند.

مؤسسه آلن تورینگ تأکید می‌کند که اگرچه ممکن است در نهایت به قوانین ویژه هوش مصنوعی نیاز باشد، اما اولویت فوری این است که مجریان، قانون هوش مصنوعی را در تلاش‌های خود برای مبارزه با جرم ادغام کنند.

درحالی‌که جرایم هوش مصنوعی یک پدیده نسبتاً جدید است، نمونه‌های اخیر مانند کلاهبرداری ۲۵ میلیون‌دلاری مدیر ارشد مالی دیپ فیک، تهدید روبه‌رشد را نشان می‌دهد.

این گزارش همچنین بر نقش هوش مصنوعی در کلاهبرداری‌های فیشینگ، کلاهبرداری‌های عاشقانه و سایر روش‌های فریبنده تأکید می‌کند و هشدار می‌دهد که با پیشرفت فناوری، تشخیص جنایات مبتنی بر هوش مصنوعی در آینده ممکن است دشوارتر شود.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.