about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

محدودیت‌های صادراتی آمریکا، رشد شرکت‌های هوش مصنوعی چینی را تسریع کرده است.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، نگرانی‌هایی را مطرح کرده است مبنی بر اینکه محدودیت‌های صادراتی ایالات متحده، رشد شرکت‌های هوش مصنوعی چینی را تسریع کرده و آنها را رقابتی‌تر می‌کند.

 هوانگ در مصاحبه اخیر خود تأکید کرد که شرکت‌هایی مانند هواوی که مدت‌ها در لیست سیاه ایالات متحده قرار داشتند به رقبای «قدرتمندی» تبدیل شده‌اند.

 این محدودیت‌ها به انویدیا ضربه سختی وارد کرده است، به‌طوری‌که این شرکت پیش‌بینی می‌کند در این سه‌ماهه به دلیل دسترسی محدود به بازار چین که از نظر تاریخی بزرگ‌ترین بازار تراشه‌های آن است، ۸ میلیارد دلار ضرر داشته باشد.

 قانون صادرات تراشه هوش مصنوعی دولت بایدن، باهدف کنترل گسترش فناوری‌های پیشرفته هوش مصنوعی، پیش از آنکه در ماه مه تا حدی توسط دولت ترامپ لغو شود، انتقاد هوانگ را برانگیخته بود.

 بااین‌حال، انویدیا هنوز با محدودیت‌های سختی، از جمله ممنوعیت فروش تراشه H۲۰ تنزل‌یافته خود به چین، روبرو است. اخیراً به این شرکت اطلاع داده شده است که برای صادرات تراشه به مجوز ویژه نیاز دارد و هیچ جایگزین مناسبی برای بازار چین ندارد.

 هوانگ هشدار داد که تلاش‌ها برای جلوگیری از ورود فناوری پیشرفته هوش مصنوعی به چین تا حد زیادی نتیجه معکوس داده است، زیرا شرکت‌های چینی در حال یافتن راه‌حل‌هایی هستند و به‌سرعت در حال جبران عقب‌ماندگی خود هستند.

 او با تأکید بر اینکه عملکرد جدیدترین تراشه هوش مصنوعی هواوی اکنون با H200 انویدیا که زمانی پیشرو بود، رقابت می‌کند، خاطرنشان کرد: 

 چینی‌ها هر سال قابلیت‌های خود را دو یا چهار برابر می‌کنند.

 باوجود عملکرد قوی انویدیا، هوانگ بر اهمیت بلندمدت تعامل مجدد با چین، محل بزرگ‌ترین جامعه محققان هوش مصنوعی جهان، تأکید کرد.

 هوانگ از سیاست‌گذاران آمریکایی خواست تا رویکرد خود را مورد تجدیدنظر قرار دهند و از دسترسی گسترده‌تر به فناوری هوش مصنوعی آمریکا برای حفظ رهبری و نفوذ در اکوسیستم جهانی هوش مصنوعی حمایت کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

شناسایی
1405/08/02 - 14:26- اروپا

شناسایی قربانیان احتمالی قاچاق انسان در فضای آنلاین

بازرسان یوروپل ۵۱ قربانی احتمالی قاچاق انسان را در فضای آنلاین شناسایی کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.