رفع شکاف مهارتهای امنیت سایبری در مالزی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ داتوک پل چان (Datuk Paul Chan)، رئیس دانشگاه «HELP» در مالزی گفت که پر کردن شکاف مهارتهای امنیت سایبری در آسهآن یک جنبه حیاتی از راهبردهای محیطی، اجتماعی و حاکمیتی سازمانی (ESG) است؛ به همین دلیل است که HELP با «Macquarie»، یک دانشگاه سایبری پیشرو در سیدنی، استرالیا، همکاری میکند تا دورههای اطلاعات خرد امنیت سایبری را متناسب با منطقه ارائه دهد.
وی در مراسم امضای یادداشت تفاهم HELP، یک مؤسسه فناوری دیجیتال برتر شرکت اقتصاد دیجیتال مالزی و دانشگاه مک کواری توضیح داد :
«سازمانهای نظارتی و صنایع، مانند شرکت توسعه منابع انسانی، از نیاز به آموزش امنیت سایبری قوی برای حفاظت از داراییها و ایمنی شخصی و همچنین ارتقای راهبردهای محیطی، اجتماعی و حکومتی حمایت میکنند و از نیاز آن آگاه هستند.»
مشارکت با مؤسسه توسعه حرفهای و اجرایی HELP نشاندهنده همکاری افتتاحیه مک کواری در منطقه آسهآن و دورههایی است که تا پایان ماه آینده معرفی خواهند شد.
چان اظهار داشت که این دورهها یک اکوسیستم امنیت سایبری جامع را تشکیل میدهد که با اصول محیطی، اجتماعی و حکومتی و حفاظت از دادهها هماهنگ است که در اعتبارات خُرد سازماندهی میشود و پتانسیل گنجانده شدن در دروس انتخابی و در نهایت گسترش به تحصیلات دیپلم، مدرک و تحصیلات تکمیلی را دارد.
او گفت که برخی از این دورهها، سواد جرایم سایبری را در بین جوانان افزایش میدهد و در عین حال از آموزش با کیفیت و مقرون به صرفه حمایت میکند.
به گفته چان، هدف از همکاری HELP با مک کواری، تنظیم و حفظ استانداردهای جهانی صنعت و آمادهسازی نیروی کار برای تقاضاهای صنعت و ایجاد تأثیری دگرگون کننده بر چشمانداز امنیت سایبری در مالزی است.
پیتر اکرمن (Peter Eckermann)، مدیر عملیاتهای آکادمی مهارتهای سایبری دانشگاه مککواری، عنوان کرد :
«مالزی با تهدیدات سایبری قابل توجهی مواجه است و به طور میانگین روزانه 84 میلیون حمله سایبری در سال گذشته انجام میشود. سرمایهگذاریهای امنیت سایبری در مالزی علیرغم بلوغ دیجیتالی آن، نسبت به تولید ناخالص داخلی آن بهطور نامتناسبی عقب میماند و شرکتها باید هوشیار باشند و اطمینان حاصل کنند که کارکنانشان مهارتهای لازم را برای مقابله با تهدیدات سایبری دارند. هدف آموزشی ما تجهیز آنها این مهارتها است. ما معتقدیم که بسیاری از برنامهها و آموزشهای سنتی امنیت سایبری پاسخگوی نیازهای فوری کارفرمایان نیستند و دورههایی که به زودی معرفی میشوند برای ایجاد توانایی فنی فوری در نیروی کار طراحی شدهاند.»
متیو بوشبی (Matthew Bushby)، مدیر اجرایی آکادمی مهارتهای سایبری دانشگاه مک کواری، توضیح داد که تمرکز اعتبارات خُرد بر یادگیری کاربردی است و بر مهارتهای عملی بیش از آموزههای نظری موجود در آموزش سنتی پلیتکنیک تأکید دارد.
بوشبی تصریح کرد :
«این رویکرد تئوری آموزش عالی را با مهارتهای صنعتی عملی ترکیب و تضمین میکند که فراگیران میتوانند با مهارتهایی که فوراً در نیروی کار اعمال میشوند، خارج شوند. آوردن مدارک تحصیلی به رهبری استرالیا به مالزی تضمین میکند که این کشور در خط مقدم تداوم سایبری و حفاظت از داراییهای مهم ملی خود باقی میماند. کسب و کارها مشتاق به دست آوردن کارگران ماهر هستند که بتوانند از شرکت در برابر حملات و جرایم سایبری دفاع کنند. ما میتوانیم مهارتهایی را به زبانآموزان ارائه کنیم که بر حوزههای خاص سریع و مقرون به صرفه در امنیت سایبری متمرکز است.»
اندی لیو تک کوی (Andy Liew Teik Kooi)، معاون HELP گفت که این دورهها به توانمندسازی زبانآموزان برای شخصیسازی و ارتقای مهارتهای خود در زمینههای تخصصی با آموزش در سطوح پایه، متوسط و پیشرفته متناسب با نتایج شغلی خاص، مانند توسعه مهارتهای فنی در امنیت سایبری، کمک میکند؛ همچنین برنامههایی برای القای دورهها در برنامه درسی دانشگاهی در حال آمادهسازی هستند.