رفع شکاف در قانون امنیت سایبری استرالیا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ قانون جدید سایبری پیشنهادی و استراتژی امنیت سایبری استرالیا در سال 2030 یک هدف روشن را برای تبدیل استرالیا به یک رهبر در حوزه امنیت سایبری تعیین میکند.
افزایش تمرکز بر سیستمهای مهم ملی و حداقل استانداردهای اجباری برای دستگاههای هوشمند مصرف کننده از اهمیت ویژهای برخوردار است.
در حالیکه این 2 منطقه ممکن است بسیار مجزا به نظر برسند، یک تقاطع کلیدی وجود دارد که کارشناسان معتقدند توجه ویژه به دستگاههای خانه هوشمند، که توسط توزیع کنندگان برق برای پایداری شبکه برق کنترل میشوند، را میطلبد.
واضحترین مثال در استرالیای جنوبی است، جایی که نصب پنلهای خورشیدی جدید خانگی نیاز به اتصال به شبکههای برق SA برای قطع اتصال از راه دور سیستمهای خورشیدی خانگی در شرایطی که عرضه شبکه از تقاضا بیشتر است، دارد.
از آنجایی که بازار ملی برق استرالیا (NEM) به حرکت به سمت افزایش استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر ادامه میدهد، پیشبینی میشود که عملیاتهای شبکه از راه دور بیشتری برای تعادل عرضه و تقاضا مورد نیاز باشد.
اینورترهای خورشیدی معمولاً به عنوان دستگاههای خانه هوشمند در نظر گرفته میشوند، اما در واقع نقشی حیاتی در آینده انرژی کربنزدایی استرالیا دارند. سال گذشته، 38.6 درصد از انرژی تأمینشده توسط بازار ملی برق استرالیا از منابع تجدیدپذیر بود (در مقایسه با 26.6 درصد در سال 2020) و انتظار میرود این میزان همچنان به رشد خود ادامه دهد، زیرا منابع انرژی تجدیدپذیر جدید ساخته و نیروگاههای قدیمی تعطیل میشوند.
خطری که شرکت کلاروتی (Claroty) برای دستگاههایی مانند اینورترهای خورشیدی خانگی میبیند این است که این دستگاهها اغلب چندین سال از عمرشان میگذرد آسیبپذیریهای امنیتی که ممکن است در آینده توسط مهاجمان کشف شود و به آنها اجازه کنترل هزاران دستگاه مشابه و ایجاد اختلال در شبکه برق را بدهد، در ذهن مصرفکنندگان نیست که آنها را به روز نگه دارند. علاوه بر این، اگر سازندگان این دستگاهها از کار خارج شوند، اطمینان از پشتیبانی، نگهداری و بهروزرسانیهای امنیتی مداوم برای خود دستگاهها دشوار میشود و به طور بالقوه باعث ایجاد خلأ در مکانیسمهای حفاظتی لازم برای محافظت در برابر تهدیدات سایبری نوظهور میشود.
این امر بر ضرورت ادغام طرحهای اضطراری و اقدامات نظارتی که چرخه عمر این دستگاهها را در نظر میگیرند، تأکید دارد و نشان میدهد که انعطافپذیری آنها را حتی در مواجهه با چالشهای پیشبینینشده مانند تعطیلی شرکتها تضمین میکند.
راهحل پیشنهادی کلاروتی این است که تمام دستگاههای هوشمند درگیر در تولید برق در محدوده زیرساختهای حیاتی گنجانده شوند، بهطوریکه خطرات سایبری را بتوان به احتمال زیاد در سطح DNSP شناسایی کرد و کاهش داد. با پرداختن به این خطر، استرالیا قادر خواهد بود بدون افزایش خطر حمله سایبری که بر پایداری شبکه تأثیر بگذارد، به سمت آینده انرژی کممصرف کربن حرکت کند.