about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارزار تبلیغاتی بایدن به دلیل رفع محدودیت‌های فیس‌بوک و اینستاگرام ترامپ، به متا اعتراض کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان در بیانیه‌ای که در اختیار روزنامه د‌ِ هیل قرار گرفت، کارزار تبلیغاتی بایدن رفع محدودیت‌های فیس‌بوک و اینستاگرام ترامپ را «طمع‌کارانه» و «نسنجیده» خواند و استدلال کرد که حضور رئیس‌جمهور سابق در سکو‌های مشهور، حمله به دموکراسی است.

چارلز لوتاک، سخنگوی کارزار تبلیغاتی بایدن، گفت: «بازگرداندن دسترسی او مانند این است که کلید ماشینتان را به کسی بدهید که می‌دانید ماشین شما در دل یک جمع می‌برد یا آن را از صخره به پایین می‌اندازد».

این یک بلندگو برای یک نژادپرست است که نفرت و برتری سفیدپوستان خود را از پشت بام‌ها فریاد می‌زند و سعی می‌کند آن را به جریان اصلی تبدیل کند. بدون شک، این حمله مستقیم به امنیت و دموکراسی ماست.

متا گفت که در آستانه انتخابات ۲۰۲۴ پس از تعلیق وی از برنامه‌های خود و پس از حمله به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ و سپس بازگرداندن حساب هایش در اوایل سال ۲۰۲۳، محدودیت‌های اضافی را (با شرط تشدید مجازات در صورت تکرار تخلفات) از حساب‌های ترامپ حذف کرده است.

لوتواک گفت: «دونالد ترامپ برای فرستادن اراذل و اوباش به کنگره آمریکا در ۶ ژانویه به این سکو‌های شبکه‌های اجتماعی متکی بود؛ جایی که آنها تلاش کردند یک انتخابات را باطل کنند، او منصفانه و صریح شکست خورد. «دروغ‌هایی که او در این سکو پخش کرد، جمعیتی را که به افسران پلیس حمله کردند، تحریک کرد. پنج نفر جان باختند.»

متا همچنین اعلام کرد که حساب‌های ترامپ دیگر مشمول جریمه‌های اضافی نمی‌شوند و پروتکل کلی خود را برای محدود کردن حساب‌های شخصیت‌های عمومی در زمان نا آرامی‌های داخلی تعدیل کرد.

تازه ترین ها
فراخوان
1405/06/22 - 08:41- آسیا

فراخوان هند برای دفاع دیجیتال متحد در بریکس

هند هشدار امنیت سایبری صادر کرد و خواستار دفاع دیجیتال متحد در کشورهای بریکس شد.

حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.