about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

روزنامه یدیعوت آحارونوت اعتراف کرد که سازمان جاسوسی اسرائیلی موساد در رسوایی جاسوسی در ایتالیا دست دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت (Yedioth Ahronoth) اعتراف کرد که سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی، موساد، در یک رسوایی جاسوسی که نخست وزیر و مقامات ارشد ایتالیا را هدف قرار داده، دست شده است.

به گفته این روزنامه، موساد در معاملات با شرکت تحقیقات خصوصی مستقر در میلان که متشکل از اعضای ارشد فعلی و سابق سرویس‌های امنیتی است و سرقت اطلاعات شخصی سیاستمداران، از جمله نخست وزیر جورجیا ملونی (Giorgia Meloni) و شخصیت‌های عمومی و همچنین اخاذی از آنها دست داشته است.

این روزنامه با بیان اینکه حداقل 4 نفر دستگیر و ده‌ها نفر دیگر تحت بازجویی هستند، افزود که کارشناسان امنیت سایبری و هکرها ممکن است به سرورهای وزارت کشور ایتالیا نفوذ کرده باشند.

رسانه‌های ایتالیایی این پرونده را «توطئه‌ای در بالاترین سطح که شامل اعضای مافیا و مقامات سرویس‌های اطلاعاتی و سرویس‌های اطلاعات خارجی از جمله موساد می‌شود» توصیف کردند.

ملونی این توطئه را غیرقابل قبول و تهدیدی برای دموکراسی توصیف کرد.

گیدو کروستو (Guido Crosetto)، وزیر دفاع ایتالیا، با نگرانی از اینکه اسرار دولتی ممکن است به خطر افتاده باشد، خواستار یک تحقیق فوری پارلمانی شد و هشدار داد که اطلاعات شخصی که فاش شد، نمونه کوچکی است.

این روزنامه اسرائیلی نوشت که یکی از اعضای ارشد سابق پلیس که ریاست یک شرکت خصوصی اطلاعات تجاری به نام «Equalize» را بر عهده دارد، مظنون اصلی این تحقیقات است که متهم به نقض سرورهای وزارتخانه‌های دولتی و پلیس بین سال‌های 2019-2024 برای جمع‌آوری اسرار و اطلاعات حساس است که او فروخته یا قصد داشته به مشتریانش بفروشد.

طبق گزارش روزنامه ایتالیایی «Corriere della Sera»، بازرسان بازدید از شرکت تحقیقاتی 2 اسرائیلی ناشناس را که به عنوان مأموران اطلاعاتی معرفی شده بودند، رهگیری کردند که می‌خواستند اطلاعات مربوط به گاز ایران را که ممکن است مورد علاقه شرکت گاز دولتی ایتالیا موسوم به «ENI» باشد، معامله کنند.

این روزنامه اظهار داشت که این بازدید توسط یکی از اعضای ارشد پلیس که برای اطلاعات ایتالیا، همتای موساد کار می‌کرد، هماهنگ شده است.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.