about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سامانه‌های قدیمی موشکی پاتریوت رژیم صهیونیستی احتمالاً با میانجی‌گری آمریکا به اوکراین عرضه خواهد شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مقام ارشد دولت آمریکا در گفتگو با سی‌ان‌ان اعلام کرد که دولت بایدن در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی و اوکراین در مورد امکان انتقال سامانه‌های دفاع هوایی قدیمی پاتریوت از اراضی اشغالی به اوکراین است. وی تأکید کرد که ایالات متحده فوراً در حال تلاش برای ارائه سیستم های دفاع هوایی کیف علیه روسیه است.

هنوز تصمیم نهایی در مورد تأمین سیستم‌های پاتریوت متعلق به رژیم صهیونیستی به کی‌یف گرفته نشده و جنبه‌های لجستیکی در حال حاضر در حال بحث است. این منبع اشاره کرد که امید است این تلاش به نتیجه برسد. ایالات متحده و آلمان قبلاً باتری‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال کرده‌اند، اما دولت ایالات متحده تصریح کرد که کی‌یف به باتری‌های اضافی نیاز دارد.

سی‌ان‌ان گزارش داد که سیستم‌های اسرائیلی ابتدا برای ارتقاء به ایالات متحده فرستاده و سپس به کی‌یف منتقل می‌شوند. اگر این توافق محقق شود، نشان دهنده تغییر موضع رژیم صهیونیستی است که تاکنون از اقدام آشکار علیه روسیه اجتناب کرده است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، 2 ماه پس از آغاز جنگ این کشور و روسیه درخواست کرد که اسرائیل باتری‌های گنبد آهنین را در اختیار او بگذارد، اما این رژیم پاسخ داد که مایل است به کی‌یف در توسعه سیستم دفاع هوایی کمک کند اما گنبد آهنین را تأمین نکند و این پیشنهاد محقق نشد.

در ماه آوریل امسال، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های پاتریوت را که برای اولین بار در سال 1991 در سرزمین‌های اشغالی مستقر شدند، از رده خارج کرد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.