about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

نماینده ایران در سازمان ملل اتهامات سایبری آلبانی و رژیم صهیونیستی علیه کشور را قاطعانه رد و بر مقابله با فعالیت‌های مخرب این رژیم تأکید کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ستار احمدی، اولین مشاور و نماینده ایران در سازمان ملل، از حق کشور برای رد اتهامات مطرح شده در جلسه شورای امنیت سازمان ملل در مورد امنیت سایبری استفاده کرد.

احمدی اتهامات آلبانی و رژیم صهیونیستی علیه ایران را قاطعانه رد کرد.

او در مناظره آزاد شورای امنیت سازمان ملل در مورد حفظ صلح و امنیت بین‌المللی با تمرکز بر «مقابله با تهدید در حال تحول در فضای سایبری» مطالبی را مطرح نمود.

متن سخنرانی نماینده ایران در این مراسم که 20 ژوئن در نیویورک برگزار شد به شرح زیر است :

«متشکرم جناب رئیس

من درک می‌کنم که شما، آقای رئیس، امروز یک جلسه طولانی داشتید و من قصد ندارم زمان زیادی از اعضای شورا را بگیرم.

با این حال، به دلیل اینکه نمایندگان آلبانی و رژیم صهیونیستی از این اتاق برای طرح ادعاهای بی‌اساس علیه ایران سوء استفاده و به دروغ کشورم را به حمایت از حملات سایبری متهم کرده‌اند، درخواست دادم.

ما این ادعاهای بی‌اساس را قاطعانه رد و محکوم می‌کنیم.

با توجه به اشاره ناروایی که در بیانیه نماینده آلبانی به ایران شده است، ما در نامه مورخ 10 سپتامبر 2022 (S/2022/685) به شورای امنیت به این ادعای نادرست پاسخ دادیم و آن را رد کردیم.

ما معتقدیم که دولت آلبانی با اطلاعات نادرست یک سازمان تروریستی، یعنی سازمان مجاهدین خلق، گمراه شد و به دروغ این حمله سایبری را به ایران نسبت داد.

سازمان مجاهدین خلق که در حال حاضر در آلبانی مستقر است، تاکنون چندین حمله سایبری-تروریستی علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران با کمک و حمایت برخی کشورها و اسرائیل انجام داده است.

این سازمان تروریستی تعداد زیادی از مقامات و غیرنظامیان ایرانی را از طریق بمب‌گذاری و ترور به شهادت رسانده و از سال 1981 تاکنون جان نزدیک به 17000 شهروند ایرانی را گرفته است.

علی‌رغم این واقعیت، دولت جمهوری اسلامی ایران با حسن نیت پیشنهاد همکاری و تعامل سازنده برای شفاف‌سازی اتهامات بی‌اساس علیه ایران را به دولت آلبانی داد، اما متأسفانه درخواست ما بی‌پاسخ ماند.

در مورد ادعاهای بی‌اساس رژیم صهیونیستی. ما قاطعانه آنها را رد می‌کنیم.

اتفاقاً نماینده رژیمی که به فعالیت‌های بدخواهانه، جنایتکارانه و تروریستی در فضای مجازی و واقعی معروف است، دیگران را به اقدامات بسیار غیرقانونی این رژیم متهم می‌کند که مکرراً مرتکب می‌شوند.

رژیم اشغالگر اسرائیل بیش از 9 ماه است که نسل‌کشی و تجاوز نظامی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین و همچنین دست داشتن در اقدامات شریرانه و تروریستی در منطقه را به راه انداخته و تمام قواعد، اصول و هنجارهای حقوقی بین‌المللی از جمله حقوق بشردوستانه بین‌المللی و حقوق بشر را به طور آشکار نقض می‌کند.

این رژیم بی‌شرمانه از هر ابزار ممکن برای از بین بردن جمعیت آسیب‌پذیر، از جمله استفاده از گرسنگی به عنوان یک روش جنگی، هدف قرار دادن بی‌رویه غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان، حمله عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی حیاتی و مانع‌تراشی در تأمین کمک‌های بشردوستانه ضروری به غیرنظامیان، که در نقض مستقیم قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل است، استفاده می‌کند.

علاوه بر این، رژیم صهیونیستی دارای سابقه طولانی و تاریک حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی دولت‌های مستقل است.

همانطور که در بیانیه ایران که قبلاً در این مکان ارائه شد، اشاره گردید، حملات استاکس‌نت (Stuxnet) و دوقو (Duqu) به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نمونه‌های بارز فعالیت‌های جنایتکارانه و حملات سایبری اسرائیل علیه زیرساخت‌های حیاتی است.

این اقدامات جنایتکارانه که علناً از سوی این رژیم پذیرفته شد، نشان از دست داشتن این رژیم در عملیات‌های مخرب سایبری دارد.

این رژیم با سابقه نقض فاحش اصول اساسی حقوق بین‌الملل در موقعیتی نیست که دیگران را متهم یا در مورد رعایت این اصول سخنرانی کند.

رژیم صهیونیستی نباید بدون مجازات بماند و شورای امنیت باید آن را در قبال تمام جنایات بین‌المللی که مرتکب شده و همچنان مرتکب می‌شود، پاسخگو باشد.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.