راهاندازی کمپین آگاهیسازی در مورد کلاهبرداری سایبری در هند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ گروهی به نمایندگی از صنعت فینتک هند، یک کمپین آگاهیبخشی درباره برنامههای وامدهی غیرمجاز و کلاهبرداری سایبری در خدمات مالی دیجیتال راهاندازی کرد.
انجمن وام دهندگان دیجیتال هند (DLAI) گفت که فینتک سوراکشا (FTS) به مردم یاد میدهد که چگونه برنامههای وامدهی جعلی را شناسایی کنند و اهمیت احراز هویت چند عاملی، شیوههای ایمنی هنگام استفاده از خدمات پرداخت و نحوه گزارش تقلب مالی آنلاین را به مردم آموزش میدهد.
انجمن از رسانههای اجتماعی برای ایجاد آگاهی در میان نوجوانان، شهروندان سالخورده و سایرین استفاده خواهد کرد تا بین طرحهای مالی ناجوانمردانه و ارائه دهندگان DFS ثبت شده تفاوت قائل شود.
این سازمان با سازمانهای مجری قانون، مانند جناح جرایم اقتصادی، تعامل خواهد داشت و اطلاعاتی را در اختیار افسران تحقیق قرار میدهد و همچنین روی امنیت سایبری و مقررات مربوط به حفاظت از مشتری که توسط بانک مرکزی هند (RBI) وضع شده است، تمرکز خواهد کرد.
انجمن وام دهندگان دیجیتال هند در بیانیهای اظهار داشت :
«FTS بر کمک به افسران در درک نهادهای تنظیم شده ثبت شده RBI و وزارت امور شرکتها و ارائه دهندگان خدمات وام واقعی (LSP) و ابزارهایی برای اطمینان از صحت چنین ارائه دهندگان خدمات تمرکز خواهد کرد.»
بر اساس دادههای وزارت داخلی اتحادیه، تا به امروز بیش از 3 میلیون شکایت از جرایم سایبری توسط شهروندان گزارش شده است. استاندارد بیزینس قبلاً گزارش داد که چنین جرایمی شامل کلاهبرداری شغلی، طرحهای پونزی، برنامههای وامدهی غیرقانونی، جعل هویت و «اخاذی» است.
طبق گزارش اداره ملی سوابق جرم، در سال 2021، حدود 52974 جرایم سایبری گزارش شد و این تعداد با بیش از 24 درصد افزایش به 65893 در سال 2022 رسید. 46.5 درصد از افرادی که متهم به جرایم سایبری هستند در سال 2022 محکوم شدند.
FTS روی ایالتهایی تمرکز خواهد کرد که بیشترین تعداد کلاهبرداری را در یک سال گذشته ثبت کردهاند. کارگاههای آموزشی برگزار و «گزارش فینتک هند سوراکشا 2024» را راهاندازی میکند.
جاتیندر هاندو (Jatinder Handoo)، مدیر اجرایی انجمن وام دهندگان دیجیتال هند توضیح داد :
«با ابتکار فینتک سوراکشا، هدف ما تقویت اکوسیستم فینتک است و امیدواریم به سناریویی دست یابیم که در آن هیچ مصرفکنندهای به دلیل عدم آگاهی قربانی اوباش سایبری نشود.»