about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اتحادیه عمومی زنان با همکاری شورای امنیت سایبری امارات کارگاه‌های آموزشی را برای زنان و خانواده‌ها راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اتحادیه عمومی زنان (GWU)، با همکاری شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی و برنامه توانمندسازی خلیفه (اقدار)، مرحله اول کارگاه‌های آموزشی را برای دومین دسته از طرح پالس سایبری (Cyber Pulse) برای زنان و خانواده‌ها راه‌اندازی کرد.

این طرح ابتکاری برای زنان و خانواده، آخرین شیوه‌های جهانی در زمینه امنیت سایبری را برای آماده‌سازی نامزدهای زن اتخاذ می‌کند تا بتوانند به کار خود ادامه دهند تا اعضای جامعه بتوانند به طور حرفه‌ای از حملات سایبری اجتناب کنند.

این ابتکار با هدف توانمندسازی زنان در زمینه امنیت سایبری، تشکیل تیم‌هایی از بانوان متخصص سایبری، افزایش آگاهی دیجیتال و راهنمایی امنیتی برای استفاده مثبت از فناوری و گسترش فرهنگ مسئولیت اجتماعی در فضای دیجیتال است.

طرح فوق تحت حمایت شیخه فاطمه بنت مبارک (Sheikha Fatima bint Mubarak)، رئیس اتحادیه عمومی زنان، رئیس شورای عالی مادران و کودکان و رئیس عالی بنیاد توسعه خانواده برگزار شد.

مرحله اول شامل کارگاه‌های آموزشی با 129 عضو واجد شرایط برنامه است که برای ارائه دوره‌ها، کارگاه‌ها و سخنرانی‌ها تحت آموزش‌های تخصصی قرار خواهند گرفت.

مطالب آموزشی شامل درک تهدیدات سایبری و ایمن کردن گذرواژه‌ها، دستگاه‌ها، ایمیل و داده‌ها و همچنین شیوه‌های ایمن اینترنت، آگاهی از خطرات رسانه‌های اجتماعی، مکانیسم‌های گزارش رویداد و خطرات فناوری هوش مصنوعی (AI) می‌شود.

مرحله دوم این ابتکار با هدف گسترش آگاهی از طریق کار اعضای آن است که 150 دوره، کارگاه و سخنرانی ارائه خواهد کرد که با اطمینان از انتشار گسترده‌ترین اطلاعات ممکن و تقویت فرهنگ امنیت سایبری در بین همه اقشار جامعه به 300 هزار ذینفع از گروه‌های مختلف امارات می‌رسد.

بیش از 30 نهاد، از جمله 9 نهاد فدرال، 17 نهاد محلی، 5 مؤسسه آموزش عالی و 2 نهاد بخش خصوصی، به دومین گروه ابتکاری برای معرفی یک گروه منتخب از زنان از همه بخش‌ها پیوسته‌اند.

سالوما البریکی (Saloma Al Breiki)، رئیس تیم طرح ابتکاری پالس سایبری در اتحادیه عمومی زنان، در بیانیه‌ای به خبرگزاری امارات (WAM) گفت که هدف این طرح رسیدگی به 300 هزار شرکت کننده و سازماندهی 150 کارگاه آموزشی است.

وی اظهار داشت که هدف قبلی، برگزاری کارگاه برای یک گروه 50 هزار نفری و رسیدن به 115000 نفر بود.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.