about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان اطلاعات خارجی بریتانیا روز جمعه یک درگاه در دارک‌وب راه‌اندازی کرد تا جاسوسانی را «از هر نقطه جهان که به اطلاعات حساس مربوط به تروریسم یا فعالیت‌های اطلاعاتی خصمانه دسترسی دارند» جذب کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این طرح قرار است توسط سر ریچارد مور، رئیس در حال کناره‌گیری ام‌آی۶ که به طور رسمی با نام سرویس اطلاعات مخفی (SIS) شناخته می‌شود، در استانبول، شهری که پیش‌تر در مقام سفیر بریتانیا در ترکیه با آن آشنا شده بود، معرفی شود.

بلیز متروولی، نخستین زن در تاریخ این سازمان که به ریاست می‌رسد، در پایان این ماه جانشین او خواهد شد.

مور در سخنرانی خود بیان خواهد کرد:

امروز ما از کسانی که اطلاعات حساسی درباره بی‌ثباتی جهانی، تروریسم بین‌المللی یا فعالیت اطلاعاتی دولت‌های متخاصم دارند می‌خواهیم به صورت امن و آنلاین با ام‌آی۶ تماس بگیرند. درِ مجازی ما به روی شما باز است.

این بستر ارتباطی امن که «پیک خاموش» نام گرفته، بیشتر برای جذب مأموران میدانی طراحی شده است تا کارمندان اطلاعاتی که قصد دارند مستقیماً برای سرویس اطلاعات مخفی کار کنند.

این سامانه روی یک وبگاه اُنیون میزبانی می‌شود؛ نوعی وب‌سایت در شبکه تور که برای ایجاد ارتباطات ناشناس به کار می‌رود.

هرچند ناشناسی در شبکه تور اغلب توسط مجرمان سوءاستفاده شده است، اما اکنون سرویس اطلاعات مخفی به جمع بسیاری از سازمان‌ها از جمله سیا و شمار زیادی از رسانه‌ها پیوسته که از آن برای حفاظت از منابع خود استفاده می‌کنند.

راهنمای دسترسی به این سامانه در یک حساب کاربری تأییدشده یوتیوب (به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، عربی، اردو، هندی و روسی) بارگذاری شده است و همراه با ویدیویی ارائه می‌شود که افراد خیالی شجاعی از سراسر جهان را نشان می‌دهد که تصمیم جسورانه برقراری ارتباط با ام‌آی۶ از طریق پیک خاموش را گرفته‌اند.

یوت کوپر، وزیر خارجه بریتانیا عنوان کرد:

با تغییر جهان و افزایش تهدیدهایی که با آن روبه‌رو هستیم، باید اطمینان حاصل کنیم که بریتانیا همیشه یک گام از دشمنان خود جلوتر است. سازمان‌های اطلاعاتی کلاس جهانی ما در خط مقدم این چالش هستند و پشت صحنه برای حفظ امنیت مردم بریتانیا تلاش می‌کنند. اکنون ما تلاش‌های آنان را با فناوری‌های پیشرفته تقویت می‌کنیم تا ام‌آی۶ بتواند جاسوسان جدیدی برای بریتانیا ـ چه در روسیه و چه در سراسر جهان ـ جذب کند.

ام‌آی۶ به افرادی که قصد دارند از پیک خاموش استفاده کنند توصیه کرده است مرورگر تور را روی دستگاهی که به خودشان مرتبط نیست نصب کنند و همچنین از اتصال اینترنتی که مستقیماً به آن‌ها مربوط می‌شود استفاده نکنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تدابیر
1405/06/21 - 16:35- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی هوش مصنوعی برای مدارس آمریکا توسط مایکروسافت

مایکروسافت و معلمان، تدابیر حفاظتی هوش مصنوعی را برای مدارس تعیین کردند.

جاسوسی
1405/06/21 - 15:39- آسیا

جاسوسی به سبک تلویزیون‌های هوشمند ال‌جی

ال‌جی ادعاهای مربوط به ضبط مکالمات محیطی توسط تلویزیون‌های هوشمند خود را تکذیب کرد.

راه‌اندازی
1405/06/21 - 14:54- اروپا

راه‌اندازی پردیس تحقیقات و نوآوری امنیتی توسط کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا، پردیس تحقیقات و نوآوری امنیتی را برای تقویت امنیت اتحادیه اروپا راه‌اندازی می‌کند.