about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گوگل و بنیاد راشی برنامه سواد هوش مصنوعی را برای جوانان در اراضی اشغالی راه‌اندازی کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوگل و بنیاد راشی (Rashi Foundation)، همراه با مرکز آموزش سایبری، که توسط راشی تأسیس شده است، طرح ابتکاری سلام فناوری (Hello Tech) را در سرزمین‌های اشغالی راه‌اندازی کردند؛ سلام فناوری، برنامه‌ای برای سوادآموزی هوش مصنوعی برای جوانان کلاس‌های 8 تا 9 بدون دانش قبلی در مورد این موضوع است. این برنامه به صورت آزمایشی در 3 شهر ام‌الفهم (Umm al-Fahm)، حَریش (Harish) و اُفاکیم (Ofakim) آغاز می‌شود. توسعه آتی به سایر مناطق نیز با هدف معرفی ده‌ها هزار دانش‌آموز در حوزه جغرافیایی و اجتماعی با هوش مصنوعی و دادن مهارت به آنها برای کار در این زمینه نوظهور برنامه‌ریزی شده است. هدف این طرح ابتکاری، الهام بخشیدن و ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان برای یادگیری بیشتر و رفع برخی موانع است که در مسیر شغلی در فناوری پیشرفته با آنها روبرو می‌شوند.

در آغاز برنامه هفته گذشته، دفاتر گوگل در تل‌آویو میزبان ده‌ها دانش‌آموز از اُفاکیم برای بازدیدی تجربی با نمایش‌های عملی از کاربردهای مختلف هوش مصنوعی در زندگی روزمره و فرصتی برای صحبت با کارگران گوگل بودند.

Hello Tech، تأسیس شده توسط مرکز آموزش سایبری و راشی، همراه با انجمن مونا (Moona) و با همکاری وزارت آموزش و پرورش و شهرداری‌های شرکت کننده اداره می‌شود. برنامه درسی مبتنی بر دروس یک ترم و با موضوعات فناوری عمومی در کلاس 8 و مقدمه هوش مصنوعی در کلاس 9 است. دانش‌آموزان از طریق نرم‌افزار هوش مصنوعی مولد (Generative AI) تجربیات عملی کسب خواهند کرد، در حالیکه در مورد کاربردهای روزمره هوش مصنوعی و نحوه استفاده مسئولانه و ایمن از آن یاد می‌کنند. توجه ویژه‌ای به مهارت‌هایی مانند تفکر انتقادی، خودآموزی و کار گروهی داده خواهد شد. برای افزایش تأثیر، کارگاه‌های آموزشی در زمینه هوش مصنوعی و فناوری به مدیران و معلمان مدارس و همچنین برای والدین ارائه می‌شود.

گوگل همچنین یک آزمایشگاه آموزشی هوش مصنوعی راه‌اندازی کرده که در آن مهندسان با تیم مرکز آموزش سایبری برای تولید محتوای اضافی در این زمینه برای کودکان و جوانان همکاری خواهند کرد.

یوسی ماتیاس (Yossi Matias)، معاون مهندسی و تحقیقات گوگل و رئیس مرکز تحقیق و توسعه گوگل در فلسطین اشغالی، گفت :

«ما مفتخریم که سلام فناوری را معرفی می‌کنیم؛ یک ابتکار آموزشی که جوانان را در معرض پیشرفته‌ترین فناوری و پتانسیل عظیم هوش مصنوعی قرار می‌دهد. من معتقدم که فناوری در دسترس هر کودکی است و Hello Tech راه ما برای رساندن این دانش به دانش‌آموزان بیشتر است، صرف نظر از اینکه در کجا زندگی و چه مسیر شغلی را انتخاب می‌کنند.»

مایکل کوهن (Michal Cohen)، مدیر کل بنیاد راشی، نیز اظهار داشت :

«این مشارکت می‌تواند آینده هزاران جوان را تغییر دهد. ابتکار فعلی با تجهیز آنها به ابزارها و مهارت‌ها برای موفقیت در دنیای غنی از فناوری، فرصت‌های قابل توجهی برای جوانان در حاشیه ایجاد می‌کند. فعالیت ما در اُفاکیم به طور خاص به ابتکارات دیگری مرتبط است که راشی به منظور حمایت آموزشی و اجتماعی از کودکان و جوانان شهر که روزهای بسیار سختی را پشت سر گذاشته‌اند، رهبری می‌کند.»

Hello Tech بخشی از سرمایه‌گذاری در مقیاس بزرگ گوگل به مبلغ 25 میلیون دلار طی چندین سال با هدف ترویج گنجاندن جمعیت‌های کم نمایندگی در صنعت فناوری پیشرفته رژیم صهیونیستی است. ابتکار جدید توسعه برنامه «Mind the Gap» است که از سال 2008 در اراضی اشغالی برای تشویق جوانان به انتخاب رشته‌های فناوری در دبیرستان فعالیت می‌کند.

این طرح ابتکاری گوگل با مشارکت بنیاد راشی، یکی از مؤسسات بشردوستانه خصوصی پیشرو در فلسطین اشغالی، که برای ارتقای تحرک اجتماعی-اقتصادی و فرصت‌های برابر در حاشیه جغرافیایی-اجتماعی اسرائیل فعالیت می‌کند، تأسیس شد. این مرکز توسط مرکز آموزش سایبری، با بیش از 10 سال تجربه در توسعه برنامه‌های آموزش فناوری به جوانان، همراه با انجمن مونا، که مراکز نوآوری فناوری را در جامعه عرب اداره می‌کند، اداره می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.