about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دانشگاه فنلاند یک برنامه فناوری امنیتی را برای پوشش حوزه‌های امنیت سایبری، بیولوژیکی و تابشی راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دانشگاه «Jyväskylä» در فنلاند اعلام کرد که یک برنامه جدید را راه‌اندازی خواهد کرد که نیاز حیاتی را برآورده می‌کند و متخصصان آینده در فناوری امنیتی قادر خواهند بود شیوه‌های امنیتی شرکت را توسعه دهند و بر تصمیم‌گیری‌های اجتماعی تأثیر بگذارند.

برنامه فناوری امنیتی دانشگاه حوزه‌هایی مانند امنیت سایبری، تابشی، شیمیایی و بیولوژیکی را پوشش می‌دهد. دانشگاه تأکید کرد که این بخش‌ها بسیار مهم هستند، زیرا جهان با تهدیدات پیچیده‌تر روبه‌رو می‌شود.

میکو مونکونِن (Mikko Mönkkönen)، رئیس دانشکده ریاضیات و علوم، گفت که این برنامه به تقاضای برآورده نشده برای متخصصان در بخش‌های مختلف علمی می‌پردازد.

وی در بیانیه‌ای اظهار داشت:

«فارغ‌التحصیلان برنامه‌های جدید می‌توانند شیوه‌های امنیتی را برای شرکت‌ها توسعه دهند، توسعه فرهنگ ایمنی را رهبری کنند و همچنین بر تصمیم‌گیری‌های اجتماعی از نظر ایمنی، مدیریت ریسک و امنیت عرضه تأثیر بگذارند.»

این برنامه در دانشکده ریاضیات و علوم برگزار می‌شود و به دانشجویان مسیرهایی را برای کسب مدارک لیسانس، کارشناسی ارشد و دکترا در فناوری ارائه می‌دهد.

مارجا لینا لاکسو (Marja-Leena Laakso)، معاون دانشگاه Jyväskylä، در بیانیه‌ای توضیح داد:

«برنامه‌های مدرک جامع‌تر در فناوری فرصتی برای هم‌افزایی در آموزش ایجاد و به پاسخگویی بهتر به نیازهای در حال تکامل برای تخصص کمک می‌کند، زیرا زندگی کاری در حال تغییر است.»

برنامه فناوری امنیتی که در سال 2026 راه‌اندازی می‌شود، در مجموع 70 مکان را برای متقاضیان ارائه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
عدم
1405/05/26 - 18:04- اروپا

عدم استقبال از پرداخت‌های مبتنی بر دارایی‌های دیجیتال در اروپا

پرداخت‌های مبتنی بر دارایی‌های دیجیتال تنها توسط بخش کوچکی از شرکت‌های فعال در حوزه یورو، پذیرفته می‌شوند.

نظارت
1405/05/26 - 16:52- اروپا

نظارت قوی‌ بر ارزهای دیجیتال به دلیل مبارزه با پول‌شویی در ایرلند

ایرلند در اولین استراتژی ملی مبارزه با پول‌شویی، انتقال ارزهای دیجیتال را هدف قرار می‌دهد.

هند
1405/05/26 - 16:21- سایرفناوری ها

هند انتقال یارانه غذایی را با روپیه دیجیتال آغاز کرد

هند یک سیستم انتقال مستقیم مزایا مبتنی بر ارز دیجیتال را برای یارانه‌های غذایی راه‌اندازی کرده است.