راهاندازی ابتکار 16.8 میلیون پزویی آمریکا و بنیاد آسیا برای امنیت سایبری
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این نوآوری ظرفیت سازمانهای حقوق بشری در فیلیپین را برای مقابله با تهدیدات امنیت سایبری، از جمله افشای اطلاعات شخصی (doxing)، حملات فیشینگ و حملات دیجیتالی سازماندهیشده تقویت میکند.
بهعنوان بخشی از پروژه ابتکار تحول جامعه(I-ACT) که توسط آژانس توسعه بینالمللی آمریکا (USAID) و بنیاد آسیا در حال اجراست، ابتکار امنیت سایبری برای حقوق بشر در فیلیپین(C4HR-PH) ، ابزارها و آموزشهایی را در طول ده ماه به بیش از 150 سازمان محلی در سراسر کشور ارائه خواهد داد.
کارشناسان امنیت سایبری بنیاد آسیا با ائتلافهای ملی حقوق بشر همکاری نزدیک خواهند داشت تا آموزشهایی در زمینه مدیریت ریسک، ارزیابی امنیت دیجیتال، آگاهیبخشی در مورد حملات فیشینگ و استفاده از پروتکلهای امنیت سایبری مانند احراز هویت چندمرحلهای و پشتیبانگیری منظم از دادهها طراحی و ارائه کنند.
ابزارها و دانش ارائهشده از طریق ابتکار امنیت سایبری برای حقوق بشر در فیلیپین به مدافعان حقوق بشر کمک خواهد کرد تا کارهای مهم خود در زمینههای عدالتخواهی، حفاظت از دادههای خصوصی و پیشبرد عدالت و پاسخگویی را بدون اختلال یا تلافی انجام دهند.
شیلا فورمنتو، هماهنگکننده ملی گروههای حقوقی جایگزین، یک ائتلاف از سازمانهایی که خدمات حقوقی به جوامع محروم ارائه میدهند، اظهار داشت:
امروزه، سازمانهای جامعه مدنی بیش از هر زمان دیگری برای فعالیت و پیشبرد اهداف خود به فناوری و اینترنت وابسته هستند. ما از این همکاری استقبال میکنیم زیرا به ما کمک میکند تا از اعضای خود که دائماً آنلاین هستند و در معرض حملات سایبری قرار دارند، محافظت کنیم.
ابتکار امنیت سایبری برای حقوق بشر در فیلیپین تعهد آژانس توسعه بینالمللی آمریکا را به تقویت سازمانهایی امن، توانمند و مقاوم که میتوانند کار حیاتی خود در زمینه ترویج حقوق بشر و دموکراسی را ادامه دهند، برجسته میکند.
ربکا یو بنکس، مدیر موقت مأموریت آژانس توسعه بینالمللی آمریکا در فیلیپین، در مراسم افتتاحیه که با حضور فعالان حقوق بشر، کارشناسان امنیت سایبری و دیگر ذینفعان برگزار شد، بیان کرد:
مقاومت سایبری فقط به حفاظت از دادهها محدود نمیشود؛ بلکه تضمین میکند که مدافعان حقوق بشر آژانس توسعه بینالمللی آمریکا میتوانند بدون ترس از مداخلات دیجیتال به کار حیاتی خود ادامه دهند. این ابتکار تعهد آژانس توسعه بینالمللی آمریکا را به ایجاد فضای دیجیتالی امن و آزاد برای جامعه مدنی منعکس میکند.
سام چیتیک، نماینده بنیاد آسیا در فیلیپین، عنوان کرد:
سازمانهای جامعه مدنی بهعنوان یک جامعه پرخطر برای حملات سایبری شناخته میشوند، زیرا ممکن است تحت تهدید مستقیم مهاجمان مخرب قرار گیرند اما قابلیتهای دفاعی محدودی دارند. این برنامه حیاتی ابزارها و دانش لازم را به شرکتکنندگان ارائه خواهد داد تا بهتر بتوانند از اختلالات پیشگیری کرده، از خود دفاع نموده و به پیشبرد کارهای خود ادامه دهند.