about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آذربایجان قوانین جدید امنیت سایبری برای ارائه دهندگان اینترنت وضع کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تعهدات جدید امنیت سایبری در آذربایجان برای مالکان منابع اطلاعاتی اینترنتی و ارائه دهندگان خدمات در حال معرفی است.

طبق گزارش، اصلاحاتی در قانون اطلاعات، اطلاع‌رسانی و حفاظت از اطلاعات پیشنهاد شده است. این پیش‌نویس در جلسه کمیته حقوق بشر مجلس ملی، پارلمان آذربایجان، مورد بحث قرار گرفت.

مقامات آذربایجانی اظهار داشتند که این ابتکار با هدف بهبود مقررات قانونی در امنیت اطلاعات و امنیت سایبری، محافظت از زیرساخت‌های اطلاعاتی در برابر تهدیدات سایبری، ایجاد سازوکارهای نهادی و تعریف مبنای قانونی برای فرآیندهای توسعه دیجیتال انجام می‌شود.

این پیش‌نویس قانون مفاهیم جدیدی مانند زیرساخت اطلاعاتی، امنیت سایبری، فضای مجازی، بهداشت سایبری، شواهد دیجیتال، تحقیقات دیجیتال، تیم‌های واکنش اضطراری رایانه‌ای (CERT)، مراکز عملیات امنیتی (SOC)، تیم ملی و دولتی واکنش اضطراری رایانه‌ای را معرفی می‌کند.

همچنین حقوق و مسئولیت‌های نهادهای دولتی، نهادهای زیرساختی، تیم‌های واکنش اضطراری رایانه‌ای و مراکز عملیات امنیتی را در تشخیص، پیشگیری، بررسی و از بین بردن تهدیدات، حملات و حوادث سایبری تعریف می‌کند.

این قانون، مقرراتی را برای تضمین امنیت زیرساخت‌ها، انجام نظارت و ممیزی، تبادل اطلاعات در مورد حوادث سایبری، انجام تحقیقات دیجیتال، تأمین مالی پروژه‌های توسعه دیجیتال و آزمایش راه‌حل‌های دیجیتال در محیط‌های نظارتی تشریح می‌کند.

علاوه بر این، ارائه‌دهندگان اینترنت، ارائه‌دهندگان میزبان و صاحبان منابع با تعهدات جدیدی در زمینه امنیت سایبری روبرو خواهند شد. اختیارات و دامنه تیم ملی واکنش اضطراری رایانه‌ای نیز گسترش خواهد یافت.

به گفته کارشناسان، تصویب این پیش‌نویس، امنیت اطلاعات و سیستم‌های امنیت سایبری آذربایجان را تقویت می‌کند، اثربخشی در مبارزه با تهدیدات سایبری را بهبود می‌بخشد، تاب‌آوری زیرساخت‌ها را افزایش می‌دهد و سازماندهی کارآمدتر فرآیندهای توسعه دیجیتال را تضمین می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.