about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

با افزایش تقاضا برای ویفر هوش مصنوعی، شرکت سویتک مشتریان را به قراردادهای چند ساله متعهد می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مدیرعامل شرکت سویتک (Soitec) تولیدکننده مواد تراشه فرانسوی، اعلام کرد که با افزایش تقاضا برای ویفرهای مورداستفاده در اپتیک مراکز داده هوش مصنوعی، مشتریان خود را به قراردادهای تأمین چند ساله با پیش‌پرداخت و قیمت ثابت متعهد می‌کند.

لوران رمونت گفت:  

ما از وضعیت فعلی برای یافتن تعادل مناسب بین ارزشی که ارائه می‌دهیم و قیمتی که می‌توانیم درخواست کنیم، استفاده می‌کنیم. 

تقاضا برای فوتونیک سیلیکونی افزایش‌یافته است، زیرا تولیدکنندگان بزرگ به طور فزاینده‌ای از اتصالات نوری برای انتقال داده‌ها در زیرساخت‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، جایی که پیوندهای مسی به دلیل محدودیت‌های قدرت و عملکرد، جذابیت کمتری پیدا می‌کنند.

سویتک زیرلایه موردنیاز تقریباً تمام تراشه‌های فوتونیک سیلیکونی را تأمین می‌کند. بانک سرمایه‌گذاری یوبی اس (UBS) تخمین می‌زند که ۹۵٪ سهم بازار را در اختیار دارد. این سهام امسال تقریباً چهار برابر شده است، زیرا تقاضا برای شبکه‌های نوری مرتبط با هوش مصنوعی افزایش‌یافته است.

ریمونت گفت:

 حدود ۸۰٪ از قراردادهای رزرو ظرفیت سویتک با مشتریان فوتونیک که در مجموع بیش از ۱۰ مورد است، باید ظرف یک یا دو هفته امضا شوند و انتظار می‌رود مابقی ظرف یک ماه امضا شود. سپرده‌های نقدی هنوز پرداخت نشده‌اند و با افزایش تولید مشتریان، به‌تدریج به دستشان خواهد رسید.

قراردادها قیمت را تعیین می‌کنند و مستلزم ودیعه‌ای هستند که به تقاضای تعهد شده بستگی دارد. مشتریانی که حجم توافق شده را دریافت می‌کنند، ودیعه را پس می‌گیرند؛ کسانی که از این مقدار کم کنند، آن را از دست می‌دهند. حجم‌های بالاتر از سطح توافق شده، بحث‌های جدید قیمت‌گذاری را آغاز می‌کند.

ریمونت گفت: 

این راهی است که ما می‌توانیم مشتری خود را در بازی داشته باشیم. مشتریان همچنین باید داده‌های موجودی را به اشتراک بگذارند، الزامی که باهدف جلوگیری از سفارش بیش از حد ظرفیت توسط شرکت‌ها برای دورنگه داشتن ویفرها از رقبا انجام می‌شود. سویتک انتظار ندارد تا حدود سال ۲۰۲۹ به یک کارخانه جدید نیاز داشته باشد.

این شرکت در حال حاضر دو اهرم توسعه را دنبال می‌کند: انتقال تولید بین مشاغل با استفاده از امکانات مشترک کم‌استفاده شده و نصب ابزارهای اضافی در فضای اتاق تمیز موجود.

ریمونت افزود: 

با این کار، امسال و سال آینده به‌راحتی می‌توانیم این مشکل را حل کنیم.

ظرفیت اتاق تمیز شامل بخشی از یک کارخانه فرانسوی است که در ابتدا برای تولید کاربید سیلیکون ساخته شده بود که سال گذشته ۴۱ میلیون یورو (۴۷.۷ میلیون دلار) کاهش یافت.

شرکت Soitec تا پنج ماه پیش فقط در فرانسه فوتونیک سیلیکونی تولید می‌کرد. از آن زمان، مشتریان واجد شرایط در یک کارخانه در سنگاپور دارد.

یک اهرم سوم، یک ساختمان بدون تجهیزات در سنگاپور، می‌تواند به‌جای ساخت یک کارخانه جدید، تجهیز شود و تصمیم‌گیری در مورد انجام این کار ظرف شش تا ۱۲ ماه آینده انجام خواهد شد.

ریمونت گفت: 

ما می‌توانیم بدون ساخت یک کارخانه کاملاً جدید، فقط با تجهیز یک ساختمان، تولید خود را افزایش دهیم. در این مرحله نیازی به یک کارخانه آمریکایی نیست. مشتریان بیشتر مشتاق تهیه ویفر هستند تا اینکه در مورد محل تولید سخت‌گیر باشند.

منبع:

تازه ترین ها
صدور
1405/06/09 - 14:43- آمریکا

صدور ضمانت‌نامه‌های میلیارددلاری توسط اوپن‌اِی‌آی برای شرکت اس بی انرژی

شرکت اوپن‌اِی‌آی ضمانت‌نامه‌هایی به ارزش ۵.۵ میلیارد دلار برای شرکت زیرساخت برق اس بی انرژی صادر کرد.

قراردادهای
1405/06/09 - 14:27- هوش مصنوعي

قراردادهای چند ساله شرکت سویتک با افزایش تقاضا برای ویفر هوش مصنوعی

با افزایش تقاضا برای ویفر هوش مصنوعی، شرکت سویتک مشتریان را به قراردادهای چند ساله متعهد می‌کند.

ریسک
1405/06/09 - 13:38- هوش مصنوعي

ریسک سایبری ناشی از هوش مصنوعی، نگرانی اصلی برای ثبات مالی جهانی

رئیس هیئت‌مدیره ثبات مالی اعلام کرد که ریسک سایبری ناشی از هوش مصنوعی، نگرانی اصلی برای ثبات مالی جهانی است.