about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فرماندهی عملیات سایبری کره جنوبی قصد دارد در رزمایش چندملیتی پرچم سایبری که توسط فرماندهی سایبری ایالات متحده میزبانی می‌شود، شرکت کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، وزارت دفاع کره جنوبی این خبر را روز دوشنبه اعلام کرد.

این تمرین از دوشنبه تا جمعه در مجتمع ملی آموزش سایبری ایالات متحده در ایالت ویرجینیا برگزار خواهد شد.

تیمی متشکل از هفت نفر از کارکنان فرماندهی عملیات سایبری سئول در این رزمایش شرکت خواهند کرد تا توانمندی‌های خود در واکنش به حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی را تقویت کرده و اطلاعات مربوط به تهدیدات سایبری را با کشورهای شرکت‌کننده به اشتراک بگذارند.

نیروهای مسلح کره جنوبی از سال ۲۰۲۲ تاکنون هر ساله در این رزمایش شرکت داشته‌اند.

این مشارکت براساس توافقی صورت گرفت که در هشتمین نشست گروه کاری همکاری سایبری کره جنوبی و آمریکا در ماه می ۲۰۲۳ حاصل شد و سپس در پنجاه‌وپنجمین نشست مشورتی امنیتی در نوامبر همان سال مجدداً تأیید شد.

رزمایش پرچم سایبری که در سال ۲۰۱۱ راه‌اندازی شد، تمرینی سالانه با هدف تقویت همکاری‌ها میان ایالات متحده و متحدان آن، به‌ویژه اعضای اتحاد اطلاعاتی «فایو آیز» شامل استرالیا، کانادا، نیوزیلند، بریتانیا و آمریکا است.

وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد:

رزمایش پرچم سایبری، در کنار تمرینات دوجانبه بین فرماندهی‌های سایبری کره جنوبی و آمریکا و تبادل کارشناسان و فناوری‌های سایبری، همکاری‌های سایبری میان دو کشور را بیش‌ازپیش تعمیق خواهد بخشید.

 

منبع:

تازه ترین ها
مراکز
1405/05/21 - 20:17- آمریکا

مراکز داده مِتا در تگزاس متعهد به پوشش هزینه‌های انرژی و آب شدند

شرکت مِتا اعلام کرد که هزینه‌های برق، آب، فاضلاب و زیرساخت‌های مراکز داده تگزاس خود را پوشش خواهد داد.

گوگل
1405/05/21 - 19:43- هوش مصنوعي

گوگل با چالش فرانسه بر سر خلاصه اخبار هوش مصنوعی روبرو است

یک انجمن مطبوعاتی فرانسه، خلاصه‌های جستجوی تولید شده توسط هوش مصنوعی گوگل را به مرجع رقابت این کشور ارجاع داد.

ربات
1405/05/21 - 18:59- هوش مصنوعي

ربات گروک برای انجام وظایف کاری طراحی شد

شرکت اسپیس ایکس اِی آی، عامل‌های هوش مصنوعی همیشه فعال را در برنامه‌های محل کار قرار می‌دهد.