پیشرفت امنیت سایبری در 35 هزار شغل بنگلادش
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ «Google.org»، یکی از زیرمجموعههای گوگل، 15 میلیون دلار به بنیاد آسیا برای راهاندازی بنیاد امنیت سایبری در آسیا و اقیانوسیه با مشارکت مؤسسه «CyberPeace» و «Global Cyber Alliance» برای تقویت قابلیتهای سایبری 300 هزار کسبوکار کوچک و کوچک، سازمانهای غیرانتفاعی و شرکتهای اجتماعی دارنده اکوسیستم دیجیتال امنتر در آسیا و 35 هزار کسب و کار در بنگلادش اختصاص داد.
هدف بنیاد آسیا با همکاری سازمانها و دانشگاههای اجراکننده در سراسر منطقه، تجهیز جوامع محلی و دانشجویان از طریق ابزارهای ارتقاء مهارت و کلینیکهای سایبری برای محافظت در برابر خطرات آنلاین است.
این طرح در 13 مکان از جمله بنگلادش، هنگکنگ، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، پاکستان، فیلیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و ویتنام اجرا میشود.
ماریا رالیک (Marija Ralic)، رئیس Google.org در آسیا و اقیانوسیه، گفت :
«ما مفتخریم که بنیاد آسیا را در تجهیز سازمانهای آسیبپذیر، مانند شرکتهای کوچک و متوسط و سازمانهای غیرانتفاعی، در سراسر آسیا اقیانوسیه به مهارتها و منابع ضروری امنیت سایبری برای مبارزه با تهدیدات سایبری روزافزون در اقتصاد دیجیتال حمایت میکنیم. صندوق امنیت سایبری آسیا و اقیانوسیه با استفاده از شرکای جهانی، تخصص محلی و برنامههای آموزشی مناسب، رویکردی مشترک برای تقویت انعطافپذیری سایبری در سطح مردمی اتخاذ میکند. ما مشتاقانه منتظر گامهایی هستیم که این ابتکار در ایجاد فضای دیجیتال امنتر در بنگلادش و در منطقه آسیا و اقیانوسیه به ارمغان خواهد آورد.»
در بنگلادش، هدف این برنامه دسترسی به 35 هزار کسب و کار کوچک و متوسط، سازمان غیردولتی و شرکت اجتماعی با مشارکت بنیاد ساجیدا (SAJIDA) است.
پر کردن شکاف امنیت سایبری : توانمندسازی مشاغل محلی در عصر دیجیتال
قاضی فیصل بن سراج (Kazi Faisal Bin Seraj)، نماینده کشوری بنگلادش در بنیاد آسیا، در این خصوص اظهار داشت :
«بنیاد آسیا، با پشتیبانی Google.org، با افتخار راهاندازی پروژه صندوق امنیت سایبری آسیا و اقیانوسیه را اعلام میکند. این ابتکار تأثیرگذار نشان دهنده تعهد مشترک برای توانمندسازی کارآفرینان خرد با دانش ضروری امنیت سایبری است. در عصر دیجیتال امروزی، پیشی گرفتن از تهدیدات آنلاین برای موفقیت کسب و کار بسیار مهم است. با این حال، بسیاری از کارآفرینان خرد فاقد ابزار و منابع لازم برای حرکت مؤثر در چشمانداز سایبری هستند. این امر آنها را در برابر موج فزاینده جرایم آنلاین آسیبپذیر میکند و کسب و کار و معیشت آنها را به خطر میاندازد. هدف پروژه بنیاد امنیت سایبری آسیا و اقیانوسیه تغییر آن است. با تجهیز 70 هزار نفر به آموزش هدفمند امنیت سایبری، ما تأثیری متحول کننده در سراسر منطقه را متصور هستیم. از طریق شبکهای از سازمانهای شریک محلی، به کارآفرینان خرد، سازمانهای غیردولتی و شرکتهای اجتماعی دست خواهیم یافت و اکوسیستم دیجیتالی انعطافپذیرتر و ایمنتری ایجاد خواهیم کرد. این پروژه متضمن تعهد ما به تقویت یک اقتصاد محلی پر رونق است، جایی که مشاغل و سازمانهای اجتماعی میتوانند بدون ترس از تهدیدات سایبری شکوفا شوند.»
وی خاطرنشان کرد :
«با رایجتر شدن اتصال دیجیتالی بیش از هر زمان دیگری، شاهد تغییر قابل توجهی در نحوه اداره کارآفرینان خرد هستیم. همانطور که تعامل دیجیتال آنها افزایش مییابد، ضرورت اعمال ایمن نیز افزایش مییابد. برنامه امنیت سایبری آسیا و اقیانوسیه یک ابتکار به موقع است زیرا بلوکهای آغازین بهداشت سایبری را در اختیار کارآفرینان قرار میدهد و آنها را قادر میسازد تا از سرمایهگذاریهای خود محافظت کنند و کسب و کار خود را به جلو سوق دهند.»