about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

معاون هماهنگ‌کننده ارشد ارتش در اصفهان از آمادگی ارتش برای استفاده از بالگردهای سنگین در اطفای حریق خبر داد و خواستار بهره‌گیری از سامانه‌های پهپادی و هوش‌ مصنوعی برای کنترل سریع‌تر آتش در عرصه‌های طبیعی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، سرهنگ ناصر مهرنور در نشست وضعیت آتش‌سوزی‌های منابع طبیعی استان که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مسئولان منابع طبیعی، فرمانداری‌ها، دستگاه‌های نظامی، انتظامی و سایر نهادهای مسئول برگزار شد، بر لزوم بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین برای مقابله با بحران‌های طبیعی تأکید کرد.

معاون هماهنگ‌کننده ارشد ارتش گفت: با توجه به رشد فناوری در سطح جهان، ضرورت دارد از ابزارهای پیشرفته و هوش مصنوعی در مدیریت بحران‌های طبیعی از جمله حریق‌های جنگلی استفاده کنیم. پیشنهاد ما این است که با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، سامانه‌های پهپادی طراحی و تولید شود تا در کنار دیده‌بان‌های انسانی و دوربین‌های برد بلند، نظارت دقیق‌تری بر مناطق مستعد آتش‌سوزی در استان صورت گیرد.

سرهنگ مهرنور افزود: برای مثال، نصب دوربین‌های نظارتی در ارتفاعات این امکان را فراهم می‌کند که در لحظات اولیه وقوع آتش‌سوزی، موقعیت دقیق آن شناسایی شده و اقدامات فوری برای اطفای حریق صورت گیرد.

استفاده از بالگرد و طراحی پهپادهای مجهز برای اطفای حریق

وی با اشاره به قابلیت تغییر کاربری بالگردهای ارتش خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته، برخی از بالگردهای ترابری سنگین ارتش برای اطفای حریق تجهیز شده‌اند که می‌توانند سه تا چهار هزار لیتر آب حمل کنند. این قابلیت می‌تواند در شرایط بحرانی، نقشی مؤثر در مهار آتش‌سوزی‌ها ایفا کند.

معاون هماهنگ‌کننده ارشد ارتش همچنین بر لزوم توجه سازمان‌ها به تأمین منابع مالی چنین طرح‌هایی تأکید کرد و گفت: برای اجرای طرح‌هایی از این دست، باید بودجه کافی از سوی نهادهای مسئول به‌ویژه سازمان پدافند غیرعامل تخصیص یابد.

سرهنگ مهرنور با ابراز امیدواری از عملیاتی شدن طرح‌های فناورانه در آینده نزدیک، افزود:چنانچه منابع مالی لازم تأمین شود، این اقدامات می‌توانند گام بلندی در حفاظت از منابع طبیعی استان بردارند و از گسترش حریق در عرصه‌های طبیعی جلوگیری کنند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.