پیشبینی افزایش بودجه سایبری در هند تا سال آینده
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ براساس گزارش «PwC»، سازمانهای هندی در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتالی به طور قابل توجهی سرمایهگذاریهای امنیت سایبری خود را افزایش میدهند.
93 درصد از مدیران هندی قصد دارند بودجه امنیت سایبری خود را در سال 2025 افزایش دهند و 17 درصد انتظار افزایش 15 درصدی یا بیشتر را دارند که یک درصد افزایش نسبت به سال گذشته است.
این امر بر اهمیت حیاتی امنیت سایبری تأکید میکند که 61 درصد از مدیران آن را اولویت اصلی کاهش خطر، پیشی گرفتن از خطرات دیجیتال (60 درصد)، تورم (48 درصد) و خطرات زیستمحیطی (30 درصد) معرفی کردهاند.
نقض دادهها همچنان یک نگرانی مبرم است، به طوری که از هر 3 سازمان، یک مورد گزارش داده که نقض سایبری بیش از یک میلیون دلار در 3 سال گذشته هزینه داشته است. علاوه بر این، 42 درصد از رهبران کسبوکار هندی، حفاظت و اصلاح دادهها را بهعنوان حوزههای اصلی تمرکز در واکنش به حوادث سایبری اخیر در اولویت قرار دادند.
تهدیدات مربوط به ابر به عنوان بزرگترین خطر برای 55 درصد از مدیران عنوان شد که نسبت به سال قبل 3 درصد افزایش داشته است. با این حال، نیمی از رهبران امنیتی و افسران ارشد مالی (CFOs) در این نظرسنجی اعتراف کردند که کمترین آمادگی را برای مقابله با این خطرات دارند.
سیواراما کریشنان (Sivarama Krishnan)، رئیس شرکت مشاوره PwC در هند، اظهار داشت :
«از اتاق هیئت مدیره تا تیمهای عملیاتی، همه رهبران کسب و کار باید یکدیگر را مسئول بدانند و به چشمانداز در حال تحول تهدیدات سایبری پاسخ دهند. سازمانها با پذیرش فناوریهای پیشرفته، پایبندی به اصول اساسی امنیت سایبری و تخصیص مؤثر منابع، باید متعهد به تقویت دفاعی و حفاظت از آینده خود باشند.»
انطباق با مقررات نیز نقش مهمی در شکلدهی استراتژیهای امنیت سایبری ایفا میکند. این گزارش نشان داد که 74 درصد از مدیران ارشد تجربه (CXO) وضعیت امنیت سایبری خود را در پاسخ به قوانین در حال تحول تقویت کردهاند.
سوندارشوار کریشنامورتی (Sundareshwar Krishnamurthy)، مدیر امنیت سایبری PwC India، تأکید کرد که مقررات سایبری به طور مداوم باعث افزایش هزینههای امنیت سایبری میشوند و هر مدیری که مورد بررسی قرار گرفته اذعان میکند که دستورات نظارتی، آنها را به تقویت اقدامات امنیتی خود سوق داده است.
هوش مصنوعی مولد (Gen AI) ثابت کرده که تغییردهنده بازی در حوزه امنیت سایبری است، به طوری که 87 درصد از سازمانها سرمایهگذاری خود را در هوش مصنوعی مولد برای استراتژیهای دفاع سایبری افزایش دادهاند.
علاوه بر این، 86 درصد از شرکتها هزینههای مربوط به مدیریت هوش مصنوعی را افزایش دادهاند، در حالیکه 80 درصد به توانایی خود در پیروی از مقررات هوش مصنوعی ابراز اطمینان کردهاند.
این روند بر اتکای فزاینده به فناوریهای پیشرفته برای مقابله با تهدیدات سایبری پیچیدهتر تأکید میکند.
علیرغم تمرکز بیشتر بر امنیت سایبری، چالشها همچنان ادامه دارد. تنها 20 درصد از سازمانهای هندی از روشهای قوی برای تعیین کمیت ریسکهای سایبری استفاده میکنند که توانایی آنها را برای اولویتبندی سرمایهگذاریهای استراتژیک محدود میکند.
کریشنان توضیح داد :
«اگرچه اکثر رهبران ارشد اهمیت کمی کردن ریسک سایبری را برای اولویتبندی سرمایهگذاریها تصدیق میکنند، اما تنها یک پنجم سازمانها روشهای کمی ریسک کامل را اتخاذ میکنند.»
در حالیکه 8 درصد از رهبران امنیتی گزارش دادهاند که نقض دادهها بیش از 20 میلیون دلار هزینه داشته که کاهش 3 درصدی نسبت به سال گذشته را نشان میدهد، 44 درصد موارد نقض با هزینههای بیش از 500 هزار دلار را در 3 سال گذشته تجربه کردهاند.
علاوه بر این، 33 درصد از رهبران اذعان کردند که بیشتر نقضهای جدی دادهها هزینههای حداقل یک میلیون دلاری را متحمل میشوند.