about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بنیانگذار تلگرام پیش از آغاز سال نو مسیحی با انتشار ۲ پیام فرایندهای طولانی بررسی آپدیت اپ ها در اپل و همچنین سانسور محتوا تحت لوای قانون در اتحادیه اروپا را هدف گرفت.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ پاول دوروف بنیانگذار تلگرام در پایان سال میلادی ۲۰۲۴ میلادی، پیام های جدیدی در کانال خود منتشر کرده است.

او در یکی از این پیام ها به کارشکنی اپل برای انتشار به روز رسانی اش اشاره کرده و نوشته است: ما تصمیم داشتم در شب سال نو یک آپدیت با هدیه های خاص برای کاربران مان ارائه کنیم. متاسفانه به دلیل فرایند بررسی اپل به مدت چند روز، این امر به تاخیر افتاده و هنوز پاسخی از آنها دریافت نکرده ایم. از صبوری شما تشکر می کنیم.

وی در پیامی دیگر نوشت: دسترسی به برخی رسانه های روسی تحت قانون- تحریم های بازارهای دیجیتال (DSA) محدود شده است. در این میان دسترسی به کانال تلگرام تمام رسانه های غربی به طور آزاد در روسیه فراهم است. چه کسی فکر می کرد در ۲۰۲۵ میلادی کاربران روسی تلگرام از آزادی بیشتری نسبت به کاربران اروپایی برخوردار باشند.

هر ۲ این پیام ها بازخورد وسیعی داشته اند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.