about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پرونده قضایی علیه رئیس مِتا در هند

رئیس مِتا در هند به دلیل انتشار ویدیوهای فیس‌بوکی علیه مودی در پرونده پلیس متهم شد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ یک افسر ارشد پلیس هند گفت که پلیس شهر حیدرآباد در جنوب هند، پرونده‌ای علیه آرون سرینیواس (Arun Srinivas)، رئیس شرکت مِتا ایندیا، به دلیل انتشار چندین ویدئو در پلتفرم فیس‌بوک این شرکت که نارندرا مودی، نخست وزیر هند، را به شیوه‌ای توهین‌آمیز به تصویر کشیده بود، تشکیل داده است.

این ویدئوها در حالی منتشر شدند که مودی با بزرگ‌ترین موج اعتراضات جوانان که هند در بیش از یک دهه گذشته شاهد آن بوده، دست و پنجه نرم می‌کند؛ جنبشی که به دلیل افشای اوراق امتحانی در امتحانات ملی منجر به استعفای وزیر آموزش و پرورش او شده است.

وی آراویند بابو (V Aravind Babu)، معاون کمیسیونر پلیس جرایم سایبری در هند، گفت که پلیس در حال آماده‌سازی برای ارسال اطلاعیه‌ای به پلتفرم‌های مِتا است.

سخنگوی مِتا گفت:

«ما با سازمان‌های مربوطه در تماس هستیم و برای حل این موضوع با آنها همکاری می‌کنیم.»

هنوز مشخص نیست که چرا شخصاً از سرینیواس نام برده شده است، اقدامی نادر علیه یک مدیر ارشد یک شرکت فناوری جهانی. هند امسال قوانین محتوای خود را سختگیرانه‌تر کرده است.

از ماه فوریه سال جاری، پلتفرم‌ها باید محتوای غیرقانونی که توسط دادگاه‌ها یا دولت علامت‌گذاری شده را ظرف 3 ساعت حذف کنند، که از ۳۶ ساعت کاهش یافته است، در غیر این صورت این حمایت را از دست می‌دهند.

آکاش کارماکار (Akash Karmakar)، شریک حقوقی فناوری در شرکت حقوقی هندی «Panag & Babu»، اظهار داشت که مسئول دانستن یک فرد معمولاً مستلزم اثبات نقش فعال و دانش است.

مِتا بارها خشم دولت هند را به دلیل محتوای ارسال شده توسط کاربرانش برانگیخته و با انتقادهایی مبنی بر اینکه برای کنترل نفرت‌پراکنی و اطلاعات نادرست در فیس‌بوک و اینستاگرام اقدامات کمی انجام می‌دهد، مواجه شده است.

این پرونده براساس تنش‌های بین مِتا و دولت مودی بر سر محتوای مرتبط با نخست وزیر بنا شده است. مودی در هفته‌های اخیر با موجی از انتقادات آنلاین، جوک‌ها و تمسخر معترضان روبرو شده است. وزارت فناوری اطلاعات هند این هفته پس از آنکه فیس‌بوک به طور موقت یکی از پست‌های مودی را محدود کرد، مدیران مِتا را احضار کرد و یک مقام ارشد گفت که دولت قصد دارد این شرکت در بالاترین سطح در مورد این موضوع توضیح دهد.

سخنگوی مِتا در آن زمان توضیح داد که این پست که اولین پست مودی بود که در آن به اعتراضات گسترده دانشجویی پرداخته بود، به طور تصادفی مسدود شده است.

هند بزرگ‌ترین بازار فیس‌بوک از نظر کاربران است. سرینیواس مدیر عامل مِتا است و از ژوئیه ۲۰۲۵ ریاست هند را بر عهده دارد.

رسانه‌های محلی پیش از این گزارش دادند که پرونده علیه او یکی از موارد بسیاری است که طبق شکایات هواداران حزب بهاراتیا جاناتا مودی تشکیل شده است. آنها ادعا کردند که ویدیوها و تصاویر دستکاری شده از نخست وزیر در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی متعلق به مِتا، مانند فیس‌بوک و اینستاگرام، پخش می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/30 - 22:30- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت هویت دیجیتال کودکان

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که از هر 50 کودک، یک نفر در معرض سرقت هویت دیجیتال قرار دارد.

همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.