about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آسیب‌پذیری قدیمی اما نام آشنای Spectre دوباره بازگشته تا کاربران پلتفرم اینتل را با چالشی تازه روبه‌رو کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ آسیب‌پذیری قدیمی اما نام آشنای Spectre دوباره بازگشته تا کاربران پلتفرم اینتل را با چالشی تازه روبه‌رو کند. در همین رابطه پژوهشگران دانشگاه ETH زوریخ موفق به شناسایی نوعی حمله جدید با نام Branch Target Injection شده‌اند که ساختاری مشابه نسخه اولیه آسیب‌پذیری Spectre دارد و می‌تواند منجر به نشت اطلاعات حساس شود.

با وجود آنکه شرکت Intel در سال‌های اخیر اقدامات متعددی برای مقابله با تهدیدهای امنیتی Spectre و Meltdown انجام داده بود، یافته‌های اخیر نشان می‌دهند که این تهدیدها هنوز به‌طور کامل مهار نشده‌اند. 

این آسیب‌پذیری پردازنده‌های اینتل از نسل Skylake تا Raptor Lake را که از سال 2018 به بازار عرضه شده‌اند، تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. در مقابل اینتل تأیید کرده است که پردازنده‌های AMD مبتنی بر معماری Zen 4 و Zen 5 از این آسیب‌پذیری مصون مانده‌اند.

 

بیانیه اینتل درباره بازگشت حفره امنیتی Spectre

اینتل در بیانیه‌ای ضمن قدردانی از همکاری دانشگاه ETH زوریخ اعلام کرده است که اقدامات سخت‌افزاری برای محافظت در برابر نسخه دوم Spectre را افزایش داده است. همچنین این شرکت به کاربران توصیه می‌کند تا سیستم‌عامل و فرم‌ور دستگاه خود را همواره از طریق Windows Update یا وب‌سایت رسمی سازنده مادربرد یا لپ‌تاپ، به‌روز نگه دارند.

هرچند تاکنون گزارشی از سوءاستفاده عملی از این آسیب‌پذیری منتشر نشده، اما وصله‌های امنیتی ارائه‌شده برای مهار آن در برخی پردازنده‌ها منجر به افت محسوس عملکرد شده‌اند. طبق بررسی‌های انجام‌شده کاهش عملکرد در پردازنده‌های Rocket Lake به‌طور میانگین 8.3 درصد و در پردازنده‌های Alder Lake حدود 2.7 درصد و در نسل Skylake برابر با 1.6 درصد گزارش شده است.

همچنین دارندگان پردازنده‌های Rocket Lake ممکن است در نتیجه این کاهش چشمگیر عملکرد، به فکر ارتقای سخت‌افزار خود بیفتند. اینتل در تاریخ 1 مه 2025 (11 اردیبهشت 1404)، به‌روزرسانی جدیدی برای میکروکد پردازنده‌های Raptor Lake و Raptor Lake Refresh منتشر کرد.

هدف این آپدیت جلوگیری از بی‌ثباتی سیستم‌هایی بوده که به‌طور مداوم زیر بار کاری سبک فعالیت می‌کرده‌اند. خبر خوب آن است که این وصله جدید تأثیر منفی قابل‌توجهی بر عملکرد سیستم نداشته و تغییرات ایجادشده در محدوده عملکرد طبیعی ارزیابی می‌شود.

تازه ترین ها
درآمد
1405/06/10 - 13:10- هوش مصنوعي

درآمد سالانه شرکت اوپن‌اِی‌آی به یک میلیارد دلار رسید

شرکت اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد که با افزایش‌پذیرش و گسترش جهانی، نرخ درآمد سالانه این شرکت به یک میلیارد دلار رسیده است.

رئیس‌جمهور
1405/06/10 - 12:24- آسیا

رئیس‌جمهور تایوان: مهارت تایوان در صنعت نیمه‌رسانا بر پایه دموکراسی است

رئیس‌جمهور تایوان اعلام کرد که مهارت تایوان در صنعت نیمه‌رسانا بر پایه دموکراسی و حاکمیت قانون بنا شده است.

اعتراف
1405/06/10 - 12:14- جرم سایبری

اعتراف پنج نفر در پرونده سرقت میلیون دلاری از دستگاه‌های خودپرداز

پنج تبعه ونزوئلا در تازه‌ترین پرونده فدرال مربوط به حملات موسوم به جک پات خودپرداز در آمریکا به جرم توطئه برای سرقت بانکی اقرار کردند.