about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک صرافی بزرگ ارز دیجیتال در جنوب شرق آسیا پس از سرقت ۲۲ میلیون دلاری ارز دیجیتال در این هفته، فعالیت‌های خود را متوقف کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، صرافی اندونزیایی ایندوداکس (Indodax) که ادعا می‌کند بیش از ۶ میلیون کاربر دارد، به مشتریان خود اعلام کرد که یک مشکل امنیتی در پلتفرم خود کشف کرده و خدماتش را متوقف کرده است تا عملیات نگهداری لازم را برای اطمینان از عملکرد صحیح سیستم کامل کند.

این شرکت در مورد میزان ضرر وارد شده اظهار نظر نکرد، اما یک پست از رسانه‌ای دیگر را به اشتراک گذاشت که اعلام کرده بود ۲۲ میلیون دلار سرقت شده است.

ایندوداکس متعهد شد که به هر کاربری که وجوهش به سرقت رفته باشد، غرامت داده و در بیانیه‌ی بعدی به مشتریان خود در مورد کلاهبرداران که قصد سوءاستفاده از این موقعیت برای سرقت ارز دیجیتال بیشتری دارند، هشدار داد.

در این بیانیه آمده است:

لطفاً مراقب وقوع کلاهبرداری با سوءاستفاده از نام ایندوداکس باشید! ما به شما اطلاع می‌دهیم که درباره دعوت‌نامه‌ها یا درخواست‌های بازپرداخت وجوه ایندوداکس یا اطلاعات شخصی خود هشیارتر عمل کنید. ایندوداکس به محض تکمیل نگهداری، به‌طور عادی فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

چندین شرکت امنیتی بلاکچین اعلام کردند که از ۱۰ سپتامبر شروع به مشاهده انتقال وجوه از این پلتفرم کرده‌اند، از جمله ۲۵ بیت‌کوین به ارزش حدود ۱.۴ میلیون دلار و ۱۴ میلیون دلار اتریوم.

ایندوداکس که از سال ۲۰۱۴ فعالیت خود را آغاز کرده است، آخرین صرافی بزرگ ارز دیجیتال در آسیاست که هدف حمله قرار گرفته است.

در ماه ژوئیه، حداقل ۲۳۰ میلیون دلار ارز دیجیتال از یک صرافی مستقر در هند به نام وزیر ایکس (WazirX) به سرقت رفت.

هفته گذشته نیز یک پلتفرم بزرگ در سنگاپور مورد حمله قرار گرفت و بیش از ۲۷ میلیون دلار از آن سرقت شد.

با اینکه هیچ‌یک از این حملات به گروه خاصی نسبت داده نشده‌اند، اما هم اف بی آی (FBI) و هم مایکروسافت در ماه گذشته چندین گزارش منتشر کردند که نشان می‌دهد هکرهای مرتبط با دولت کره شمالی به طور ویژه صرافی‌های ارز دیجیتال را با انواع حملات هدف قرار داده‌اند.

طبق تحقیقات سازمان ملل، دولت کره شمالی حمله به پلتفرم‌های ارز دیجیتال را به عنوان یکی از ارکان اصلی استراتژی درآمدی خود قرار داده و از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ حدود ۳ میلیارد دلار از این حملات کسب کرده است.

مقامات کاخ سفید هشدار داده‌اند که این پول برای تأمین مالی برنامه تسلیحات هسته‌ای این کشور استفاده می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.