about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

روسیه اولین حقوق را با روبل دیجیتال پرداخت کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، روسیه اولین پرداخت حقوق خود را با روبل دیجیتال انجام داد که نقطه عطفی در پذیرش ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) این کشور است.   

وزارت دارایی روسیه تأیید کرد که پرداخت با بانک مرکزی روسیه در صورت درخواست برای کارمندان دولت در دسترس خواهد بود.

اولین پرداخت به آناتولی آکساکوف (Anatoly Aksakov)، رئیس کمیته مالی دومای دولتی و چهره کلیدی در قانون‌گذاری ارز دیجیتال، اختصاص یافت. آکساکوف روبل دیجیتال را برای امور خیریه و خریدهای روزانه، از جمله یک رستوران، خرج کرد و کاربرد عملی آن را آزمایش کرد.

روبل دیجیتال قرار است در ۱ سپتامبر ۲۰۲۶ به‌صورت مرحله‌ای راه‌اندازی عمومی شود. آزمایش‌ها تاکنون شامل نقل‌وانتقالات دولتی، معاملات تجاری و پرداخت‌ها در حمل‌ونقل و املاک و مستغلات بوده است که نشان‌دهنده ادغام تدریجی در اقتصاد گسترده‌تر است.

مقامات قصد دارند از ۱ ژانویه ۲۰۲۶ تراکنش‌های بین حساب‌های روبل دیجیتال را مجاز کنند، درحالی‌که پرداخت‌ها برای گیرندگان اختیاری خواهد بود.

توسعه ارز دیجیتال بانک مرکزی روسیه در سال ۲۰۲۱ آغاز شد و قانون آن در سال ۲۰۲۳ تصویب شد. هدف از این ابتکار، مدرن‌سازی عملیات مالی، افزایش کارایی در پرداخت‌های فدرال و ارائه جایگزینی برای پول نقد سنتی است.

این عرضه به‌عنوان یک مورد آزمایشی برای پذیرش گسترده‌تر ارزهای دیجیتال تحت حمایت دولت، از نزدیک تحت نظارت است.

منبع:

تازه ترین ها
تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

سرمایه‌گذاری
1405/08/02 - 14:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 34 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی Mave

استارت‌آپ امنیت سایبری هوش مصنوعی اسرائیلی «Mave» با ادعای خودکارسازی تشخیص تهدید، مبلغ ۳۴ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.

مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.