about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

اشتراک جدید اسپاتیفای با قابلیت‌های همچون ریمیکس آهنگ‌ها از خواننده‌های مختلف و امکان فروش بلیط در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ درآمد حاصل از اشتراک پریمیوم اسپاتیفای برای این شرکت راضی‌کننده نبوده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که اسپاتیفای روی اشتراکی گران‌تر کار می‌کند که امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

اشتراک جدید با نام «موزیک پرو»، احتمالاً اواخر امسال از راه می‌رسد و تا ۵٫۹۹ دلار در ماه علاوه‌بر طرح فعلی مشترکان هزینه داشته باشد. منابع آگاه اعلام کرده‌اند که اسپاتیفای در حال نهایی‌کردن جزئیات است و هنوز قیمت و زمان انتشار آن را مشخص نکرده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که موزیک پرو می‌تواند صدای باکیفیت‌تر و ویژگی ریمیکس مبتنی‌بر هوش مصنوعی برای «ترکیب آهنگ‌ها از هنرمندان مختلف» را به مشترکان ارائه دهد.

اسپاتیفای در حال آزمایش‌ روش‌هایی برای مشترکان موزیک پرو برای فروش بلیط کنسرت همراه با مزایای مانند پیش‌فروش یا صندلی‌های بهتر است. این شرکت قصد دارد که طرح جدید را قدم‌به‌‌قدم راه‌اندازی کند و با گذشت زمان، امکانات و ابزارهای جدیدی بیشتری را معرفی می‌کند.

قیمت اشتراک جدید اسپاتیفای هنوز مشخص نشده است؛ اما قیمت آن ممکن است بسته مناطق جغرافیایی متفاوت باشد.

اسپاتیفای برای ارائه‌ی قابلیت فروش بلیط در اشتراک موزیک پرو، در حال مذاکره با چندین برگزارکننده و فروشنده بلیط و شرکت‌های موسیقی است.


 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.