about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک اقدام امنیتی بزرگ شرکت گوگل پرده از فعالیت گسترده و پنهان یک گروه هکری بین‌المللی برداشت.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از رویترز، شرکت گوگل اعلام کرد یک گروه هکری مرتبط با چین که نزدیک به ده سال به نفوذ در سازمان‌های دولتی و شرکت‌های مخابراتی مشغول بوده، مختل شده است. این گروه که با نام‌های «UNC2814» و «گالیوم» شناخته می‌شد، به حداقل ۵۳ سازمان در ۴۲ کشور دسترسی پیدا کرده بود و با استفاده از ابزارهایی مانند صفحات گوگل برای سرقت داده‌ها و پنهان ماندن از ردیابی فعالیت می‌کرد. گوگل تأکید کرد این روش‌ها موجب نقض امنیت محصولات این شرکت نشده و تنها ترفندی برای مخفی شدن در جریان معمول شبکه بوده است.گوگل و شرکای ناشناس آن پروژه‌های ابری مرتبط با این گروه را متوقف کردند، زیرساخت‌های اینترنتی مورد استفاده آن‌ها را شناسایی و غیرفعال کردند و حساب‌هایی را که برای دسترسی به صفحات گوگل استفاده می‌شد از کار انداختند. تحلیلگران گوگل اعلام کردند این گروه علاوه بر سازمان‌های مشخص، ممکن است به حداقل ۲۲ کشور دیگر نیز دسترسی داشته باشد و در یک مورد، بدافزاری به نام «گریت‌تاید» روی سیستمی نصب کرده بود که شامل اطلاعات کامل هویتی افراد از جمله نام، شماره تلفن، تاریخ و محل تولد و شماره شناسنامه و رأی‌دهنده بود.

این حملات با تلاش برای شناسایی و رصد اهداف خاص همخوانی دارد و مشابه کمپین‌هایی است که برای سرقت سوابق تماس، رصد پیامک‌ها و حتی نظارت بر افراد هدف از طریق قابلیت‌های قانونی شرکت‌های مخابراتی استفاده می‌شد. سفارت چین در بیانیه‌ای تأکید کرد امنیت سایبری چالشی جهانی است که باید از طریق گفت‌وگو و همکاری حل شود و چین هرگونه فعالیت هکری را طبق قانون محکوم و مقابله می‌کند و هرگونه استفاده از مسائل امنیت سایبری برای تخریب وجهه این کشور را رد می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/09 - 09:02- آمریکا

نگرانی آمریکا از سرعت جنگ سایبری و موج تازه تهدیدها

فرماندهی سایبری آمریکا در تلاش است با سرعت بیشتری خود را با تحولات حوزه جنگ سایبری هماهنگ کند؛ در حالی که قانون‌گذاران نسبت به سوءاستفاده از داده‌های تجاری موقعیت مکانی برای ردیابی نیروهای نظامی آمریکا هشدار داده‌اند.

طرح
1405/06/09 - 08:52- اروپا

طرح جدید امنیت سایبری برای تولیدکنندگان یورکشایر

تولیدکنندگان منطقه یورکشایر شمالی در انگلیس از ماه سپتامبر به یک برنامه جدید و کاملاً رایگان برای تقویت امنیت سایبری کسب‌وکارهای خود دسترسی خواهند داشت.

سرقت
1405/06/09 - 08:44- جرم سایبری

سرقت نشست‌های کلود با بدافزارهای سرقت اطلاعات

پلتفرم هوش مصنوعی کلود متعلق به شرکت آنتروپیک به هدف جدید مجرمان سایبری تبدیل شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.