پاداش ۱۰ میلیون دلاری برای دستیابی به اطلاعات هکرهای ایرانی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ دفتر برنامه پاداش وزارت امور خارجه ایالات متحده، از تعیین پاداش 10 میلیون دلاری برای هرگونه اطلاعات در مورد گروه هکری سایبراونجرز (انتقامجویان سایبری)، به اتهام حمله به زیرساختهای آمریکا خبر داد.
برنامه «پاداش برای عدالت»، وابسته به وزارت امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه ۱۷ مرداد اعلام کرد در ازای اطلاعات درباره 6 تن از مقامات نظامی جمهوری اسلامی مرتبط با گروه هکری انتقامجویان سایبری، پاداشی تا ۱۰ میلیون دلار تعیین کرده است.
این دفتر مدعی است اعضای گروه، به نمایندگی از سپاه پاسداران، اقدام به انجام حمله سایبری به زیرساختهای آمریکایی و اسرائیلی کردهاند و به همین دلیل در ماه فوریه سال جاری، ایالات متحده تحریمهایی را علیه این 6 نفر صادر کرده است.
شایان ذکر است که گروه هکری سایبراونجرز یکی از پرقدرتترین گروهها در نبرد طوفانالاقصی بوده که حملات مهلکی را بر زیرساختهای حیاتی رژیم صهیونیستی و آمریکا وارد ساخته است.
آخرین عملیاتها و اخبار فعالیتهای این گروه هکری در شبکههای اجتماعی به 25 فروردین (13 آوریل) باز میگردد.
این سازمان آمریکایی ادعا کرد :
«انتقامجویان سایبری وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کنترلکنندههای منطقی برنامهپذیر ویژن (PLC) ساخت شرکت یونیترونیکس مستقر در اسرائیل را هدف قرار دادند و به خطر انداختند. این کنترلکنندهها در بخشهای آب و فاضلاب، انرژی، مواد غذایی و آشامیدنی، تولید، مراقبتهای بهداشتی و سایر صنایع استفاده میشوند و ممکن است به عنوان تولید شده توسط شرکتهای دیگر تغییر نام دهند.»
گروه هکری انتقامجویان سایبری علناً اعتبار حملات سایبری در اکتبر 2023 را پذیرفت و عنوان کرد که این حملات در پاسخ به اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه انجام شده است.
هکرها اداره آب شهری «Aliquippa» در پنسیلوانیا را مجبور کردند تا سیستمها را آفلاین کند و به عملیات دستی روی آورد تا هرگونه خطری برای آب یا تأمین آب شهرداری برطرف شود.
چندین شرکت آب و برق تصاویری از کنترلکنندههای منطقی برنامهپذیر تصرف شده توسط انتقامجویان سایبری را با پیامهایی از هکرها به اشتراک گذاشتند؛ این گروه هکری نوشته بود :
«شما هک شدید، مرگ بر اسرائیل. هرگونه تجهیزات ساخت اسرائیل هدف قانونی انتقامجویان سایبری است.»
آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت (CISA) آمریکا برای شناسایی اپراتورهای خدمات آب با استفاده از دستگاههای «Unitronics» در طول پاییز کار و آنها را از این کمپین مطلع کرد و از آنها خواست گذرواژههای پیشفرض تنظیم شده روی دستگاهها را تغییر دهند.
براساس گزارش سیسا، هیچ مدرکی مبنی بر تأثیر هکرها بر تأمین آب آشامیدنی سالم وجود نداشت، اما مقامات همچنان نگران بودند که هکرها از دستگاهها برای دسترسی عمیقتر به شبکه استفاده کنند.
گروه سایبری فوق تا کنون واکنشی به این ادعاها نشان نداده و باید منتظر بود و دید که واکنش این گروه به ادعاهای مطرح شده چیست؟!
امروزه گروههای هکری در سطح بینالملل این نوع اقدامات تحریمی را مضحک و پوچ قلمداد میکنند و این روند موجب سختتر شدن کار آمریکا در زمینه سایبری خواهد شد.