about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نیویورک‌تایمز به نقل از دو مقام ایرانی گزارش داد که ایلان ماسک، مشاور ترامپ با نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در گفت‌وگویی با هدف کاهش تنش‌ها بین ایران و آمریکا دیدار کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، ایلان ماسک که از مشاوران نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده آمریکا به حساب می‌آید، روز دوشنبه گذشته در نیویورک با نماینده دائم ایران در سازمان ملل دیدار کرده است.

دو مقام ایرانی در گفتگو با نیویورک‌تایمز از این دیدار به عنوان گفتگویی با هدف کاهش تنش میان آمریکا و ایران یاد کردند.

این منابع مطلع گفتند که دیدار ماسک و امیرسعید ایروانی بیش از یک ساعت به طول انجامیده و در مکانی محرمانه برگزار شده است.

این منابع ایرانی که به شرط ناشناس ماندن با نیویورک‌تایمز صحبت کردند، این نشست را «مثبت» و «دلگرم کننده» توصیف کردند.

استیون چونگ، مدیر ارتباطات ترامپ، در پاسخ به این سوال که آیا چنین جلسه‌ای برگزار شده است، گفت: «ما در مورد گزارش ملاقات‌های خصوصی که اتفاق افتاده یا نیفتاده، اظهار نظر نمی‌کنیم.»

این دو مقام ایرانی گفتند که دیدار با ایلان ماسک راه حلی برای برقراری ارتباط غیرمستقیم با آمریکا فراهم کرد و به ایران اجازه داد تا از نشستن مستقیم با یک مقام آمریکایی خودداری کند.

با این حال، ماسک به زودی نقشی رسمی در کابینه آتی ترامپ خواهد داشت و به همراه فردی دیگر مشترکا هدایت  «دپارتمان کارآمدی دولت» را بر عهده می‌گیرد.

یکی از مقامات وزارت خارجه ایران به نیویورک‌تایمز گفت که ایروانی در این دیدار به ماسک پیشنهاد کرده است که از وزارت خزانه‌داری آمریکا معافیت‌های تحریمی بخواهد و از این طریق برخی از تجارت‌های خود را به تهران بیاورد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/06/15 - 10:52- آسیا

همکاری فیلیپین و شرکت مِتا در زمینه حفاظت آنلاین از کودکان

فیلیپین و شرکت مِتا همکاری خود را در زمینه حفاظت آنلاین از کودکان افزایش می‌دهند.

سوءاستفاده
1405/06/14 - 16:22- سایرفناوری ها

سوءاستفاده جنسی از ۲۰ میلیون کودک از طریق فناوری

طبق گزارش یونیسف حدود ۲۰ میلیون کودک ۱۲ تا ۱۷ساله در ۲۱ کشور از طریق فناوری مورد سوءاستفاده جنسی قرار گرفته‌اند.

انصراف
1405/06/14 - 15:52- آمریکا

انصراف تیک‌تاک از میزگرد مجلس نمایندگان آمریکا

تیک‌تاک در بحبوحه سؤالات مربوط به ایمنی کودکان، از میزگرد برنامه‌ریزی شده مجلس نمایندگان آمریکا انصراف داده است.