about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آلن یونگ، افسر ارشد اطلاعات سابق دولت، بیان کرد که هنگ کنگ باید قوانین جدیدی را برای مقابله با تهدید فزاینده حملات سایبری ارائه کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، سازمان‌هایی مانند شورای مصرف‌کننده، پورت سایبری و دانشگاه هنگ‌کنگ از سال گذشته با حملات سایبری برخورد کرده‌اند که منجر به افزایش نگرانی‌ها در مورد امنیت سایبری و مسائل مربوط به آن شده است.

یونگ در سخنانی در پکن اظهار کرد که با توجه به اینکه این روزها کارهای زیادی به صورت آنلاین انجام می شود، اجتناب ناپذیر است که هنگ کنگ تعداد بیشتری از موارد حملات و جرایم سایبری را تجربه کند.

او در ادامه افزود:

این موضوع به طور طبیعی توجه بیشتری را برای آن دسته از مجرمان سایبری جلب می کند که سعی کنند از این حملات سایبری سود ببرند. بنابراین تصور نمی کنم که این نوع حملات سایبری کاهش یابند؛ بلکه برعکس، در واقع افزایش خواهند یافت.

یونگ اضافه کرد که شرکت ها باید ابزارهای بهتری را برای محافظت از سیستم ها و داده های خود نصب کنند، در حالی که دولت باید قوانین امنیت سایبری شهر را بهبود بخشد.

وی همچنین عنوان کرد:

ما در حال حاضر قوانینی داریم، اما فکر می‌کنم در مقایسه با سرعت روزافزون پیشرفت فناوری و همچنین روش جدید انجام کارها به‌صورت آنلاین، احتمالاً این قوانبن به روز نیست، و بنابراین، نیاز به نگاه مجدد به این قوانین منسوخ و بروزرسانی آنها، احساس می شود.

جان لی، مدیر اجرایی، سال گذشته در سخنرانی سیاستی خود اعلام کرده بود که دولت لایحه ای را در سال جاری برای افزایش امنیت سایبری ارائه خواهد کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1405/06/03 - 13:44- آمریکا

آمریکا تهدیدها علیه دارایی‌های دیجیتال ایران را تشدید کرد

ایالات متحده در کمپین جدید تحریم‌های ایران، دارایی‌های دیجیتال را هدف قرار داد.

قرارداد
1405/06/03 - 13:05- اروپا

قرارداد همکاری دفاعی هوش مصنوعی بین بریتانیا و اوکراین

بریتانیا و اوکراین قرارداد همکاری دفاعی هوش مصنوعی مرتبط با فناوری میدان نبرد را امضا کردند.

رونق
1405/06/03 - 12:23- هوش مصنوعي

رونق بازار کار هوش مصنوعی در سنگاپور

سنگاپور ۲۰۰۰ فرصت شغلی و آموزشی در حوزه هوش مصنوعی را فراهم کرد.