about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت بزرگ مخابراتی ژاپنی «KDDI» اعلام کرد که حمله سایبری ۱۲ میلیون ایمیل را افشا کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یکی از بزرگ‌ترین ارائه دهندگان خدمات مخابراتی ژاپن اعلام کرد که یک حمله سایبری علیه یک پلتفرم ایمیل که برای ارائه دهندگان خدمات اینترنتی فعالیت می‌کند، بیش از ۱۲.۲ میلیون آدرس ایمیل مشتری و ۷.۶ میلیون رمز عبور را فاش کرده است.

شرکت «KDDI» عنوان کرد که این نقض امنیتی، سیستم ایمیلی را که برای مدیریت حساب‌های ایمیل مشتری، سرویس‌های وب میل و ذخیره‌سازی ایمیل برای پنج ارائه دهنده خدمات اینترنتی ژاپنی استفاده می‌شود، تحت تأثیر قرار داده است. KDDI ابتدا در ماه ژوئن امسال این دسترسی غیرمجاز را افشا کرد، اما تنها پس از تکمیل تحقیقات پزشکی قانونی خود و ارائه گزارش به وزارت ارتباطات ژاپن در اوایل این هفته، مقیاس افشای داده‌ها را تأیید کرد.

به گفته شرکت ژاپنی، مهاجمان از یک آسیب‌پذیری در نرم‌افزار شخص ثالث مورد استفاده در پلتفرم ایمیل سوءاستفاده کرده‌اند. KDDI اعلام کرد که بلافاصله پس از شناسایی نفوذ، این نقص را برطرف و سیستم را اصلاح کرده است و محققان هیچ مدرکی پیدا نکرده‌اند مبنی بر اینکه مهاجمان به سیستم‌هایی فراتر از آسیب‌پذیری مورد سوءاستفاده دسترسی یافته‌اند.

KDDI توضیح داد که سرویس‌های ایمیل مصرفی خود برای مشتریان اینترنت تلفن همراه و ثابت بر روی زیرساخت‌های جداگانه‌ای اجرا می‌شوند و تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

شرکت اظهار داشت:

«تاکنون بسیاری از مشتریانی که مرتباً از سرویس ایمیل استفاده می‌کنند، رمزهای عبور خود را تغییر داده‌اند. ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی آسیب‌دیده در تلاش هستند تا در روزهای آینده، رمزهای عبور اجباری را مجدداً تنظیم کنند. ما در حال تجزیه و تحلیل دامنه تأثیر و علت آن هستیم، با هماهنگی اپراتورهای ISP به مشتریان پاسخ می‌دهیم و اقداماتی را برای جلوگیری از تکرار آن انجام می‌دهیم.»

KDDI یکی از سه شرکت بزرگ مخابراتی ژاپن است که دومین شبکه بزرگ تلفن همراه این کشور را اداره می‌کند و در عین حال خدمات پهنای باند، محاسبات ابری، امنیت سایبری و مرکز داده را نیز ارائه می‌دهد.

این افشاگری در حالی صورت گرفت که در هفته‌های اخیر، مجموعه‌ای از حوادث سایبری توسط شرکت‌های بزرگ ژاپنی گزارش شده است. این موارد شامل واحد ژاپنی «Aflac»، تولیدکننده لوازم الکترونیکی «Nidec» و کارخانه آبجوسازی «Sapporo Holdings» می‌شود که همگی نقض‌ها یا اختلالات مرتبط با فضای مجازی را افشا کرده‌اند. هیچ نشانه‌ای از ارتباط این حوادث وجود ندارد. 
 

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.