about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

آلمان سیستم‌های دفاع موشکی شرکت اسرائیلی البیت را در هواپیماهای طراحی شده برای مقامات دولتی نصب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روزنامه اشپیگل (Der Spiegel) گزارش داد که آلمان روی 3 هواپیمای جدید که برای جابه‌جایی رهبران ارشد تعیین شده‌اند، سیستم‌های دفاع موشکی نصب خواهد کرد. براساس این گزارش، وزارت دفاع آلمان قرار است تا پایان سال میلادی جاری توافق‌نامه‌ای را در این باره به کمیته بودجه پارلمان ارائه کند. رویترز نیز در این باره گزارش داد.

3 هواپیمای «A350»، که عمدتاً توسط رئیس جمهور آلمان فرانک والتر اشتاین مایر (Frank-Walter Steinmeier)، صدراعظم اولاف شولتز (Olaf Scholz) و وزیر امور خارجه آنالنا بائربوک (Annalena Baerbock) استفاده می‌شوند، مجهز به سیستم مادون قرمز است که روی بدنه هواپیما نصب می‌شود. به گفته «اشپیگل»، این سامانه قادر خواهد بود با استفاده از پالس‌های لیزری سیستم‌های هدایت موشک‌های ورودی را مختل کند.

آخرین مورد از این هواپیماها در ماه ژوئن سال جاری به ارتش آلمان تحویل داده شد. وزارت دفاع آلمان هنوز به درخواست‌ها دراین خصوص پاسخ نداده و به نحوه محافظت از سایر هواپیماهای دولتی در برابر تهدیدات موشکی اشاره نکرده است.

سیستم فناوری پیشرفته‌ای که برای نصب روی هواپیمای A350 در نظر گرفته شده، توسط شرکت اسرائیلی البیت (Elbit) و با همکاری «Lufthansa Technik» توسعه یافته است.

این سیستم در حال حاضر روی بسیاری از هواپیماهای ترابری نظامی نصب شده و نصب روی هواپیماهای دولتی به صورت مرحله‌ای انجام می‌شود تا اطمینان حاصل شود که این 3 هواپیما به طور همزمان از سرویس خارج نمی‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.