about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

NSA از گوشی های خاموش هم جاسوسی می کند

ادوارد اسنودن در مصاحبه ‌ای با خبرنگاران شبکه NBC اعلام کرد که هک کردن هر گونه تلفن همراه برای جاسوسان NSA امکان پذیر است.  اگر کاربری این فکر را در ذهن خود دارد که در صورت خاموش بودن گوشی، از وی جاسوسی نمی‌شود کاملا در اشتباه است، چرا که در پشت پرده میکروفون گوشی روشن شده و دوربین آن هم در حال ضبط تصاویر است.

ادوارد اسنودن در ادامه افزود که دولت ایالت متحده، دکل‌های مخابراتی را راه اندازی کرده است که با کمک آنها می‌تواند به طور خودکار با گوشی های مورد نظرش ارتباط برقرار کند. برای این کار کافیست دکل‌های یاد شده فرامین خاصی را در قالب امواج رادیویی برای آنتن گوشی ارسال کنند. این فرامین از سوی تراشه اصلی گوشی دریافت شده و بر همین اساس فرایند خاموش و روشن کردن گوشی از راه دور اجرا می شود.

پس از هک شدن گوشی، جاسوسان آمریکایی می‌توانند به اطلاعات افراد دست یابند و همچنین میکروفون و دوربین گوشی را روشن نگه دارند. آنها از این طریق می توانند به موقعیت مکانی اهداف خود نیز پی ببرند.

جان پیرک، که پژوهش های امنیت سایبری را در CIA  انجام می دهد، بیان می کند که این روش ها برای شناسایی تروریست‌ها به کار می رود. اما همانطور که قبلا مشاهده شده است بسیاری از مردم عادی آمریکا قربانی چنین حملاتی شده اند و ساده‌ ترین روش برای مقابله با این روش، خارج کردن باتری گوشی می باشد.

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.