about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت خدمات هندی مکس فایننشال (Max Financial) اعلام کرد که واحد بیمه عمر اکسیس مکس (Axis Max Life Insurance)، متعلق به شرکت، پیامی مبنی بر دسترسی غیرمجاز به برخی داده‌های مشتریان از سوی یک فرستنده ناشناس دریافت کرده است.

مکس فایننشال عنوان کرد که این شرکت ارزیابی امنیتی و تجزیه و تحلیل گزارش داده‌ها را آغاز کرده است.

شرکت در بیانیه‌ای اظهار داشت:

«تحقیقات دقیقی با مشورت کارشناسان امنیت اطلاعات در حال انجام است تا علت اصلی این حادثه ارزیابی و در صورت لزوم اقدامات اصلاحی انجام شود.»

بیمه عمر اکسیس مکس، یک سرمایه‌گذاری مشترک بین بانک اکسیس (AXBK.NS) و مکس فایننشال است.

شرکت‌های هندی مانند آنجل وان (ANGO.NS) و استار هلث (STAU.NS) و اچ‌دی‌اف‌سی لایف (HDFC) در 10 ماه گذشته نقض‌های امنیتی مهمی را گزارش کرده‌اند.

این حوادث باعث شد که نهاد ناظر بیمه کشور، حسابرسی‌های گسترده‌ای را در سطح صنعت از سیستم‌های فناوری اطلاعات انجام دهد. رویترز اوایل سال جاری گزارش داد که پرونده‌های کلاهبرداری سایبری در هند در سال مالی ۲۰۲۴ بیش از 4 برابر افزایش یافته و باعث ضرر ۲۰ میلیون دلاری شده است.

داده‌های داخلی دولت هند تا آوریل ۲۰۲۴ نشان می‌دهد که افراد از سال ۲۰۲۱ نزدیک به ۱.۲۶ میلیارد دلار در مؤسسات مالی به دلیل کلاهبرداری سایبری از دست داده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.